Tehnički kutak > Tuning skutera
Uljna pumpa piaggio
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 18 Srpanj, 2008, 00:35:28 ---Ahaaaaaaaaaaaaaaa....tako reci onda!Znaci osovinu od uljne dobijes u setu reparature vodene pumpe?
--- Kraj citata ---
Ovisi kako gledas na to. Sama ta osovina je dio vodene, a ne uljne pumpe. Uljnapumpa je samo na nju nataknuta.
Zapravo, ti cijelo vrijeme spominjes uljnu pumpu, a ona sa tvojim problemom veze nema
vasso123:
OK,znaci prakticki ti onda meni kazes da nema veze sto mi je osovina od uljne izglodana,"samo" promijenim zubcanik i vodenu?
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 18 Srpanj, 2008, 00:57:58 ---OK,znaci prakticki ti onda meni kazes da nema veze sto mi je osovina od uljne izglodana,"samo" promijenim zubcanik i vodenu?
--- Kraj citata ---
Ako govorimo o osovini sa slike iz linka kojeg sam ti gore dao, onda da, to tvrdim.
Osim ako vozis NRG-a sa zracnim hladjenjem. U tom slucaju je ponesto drugacija situacija, ali ne bitno. Samo je lakse jer nema semeringa u igri pa je izmjena laksa.
vasso123:
Jbg,ti mene ne kuzis...u zubcaniku kojeg pogoni radilica se nalaze dvije osovine,jedna od vodene i jedna od uljne...meni se sjebalo sve,i zubcanik,i osovina od vodene i osovina od uljne...e sad kako rijesit uljnu?nemozes stavit takvu izglodanu osovinu u novi zubcanik i mislit da ce sve biti u redu
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 18 Srpanj, 2008, 01:21:34 ---Jbg,ti mene ne kuzis...u zubcaniku kojeg pogoni radilica se nalaze dvije osovine,jedna od vodene i jedna od uljne...meni se sjebalo sve,i zubcanik,i osovina od vodene i osovina od uljne...e sad kako rijesit uljnu?nemozes stavit takvu izglodanu osovinu u novi zubcanik i mislit da ce sve biti u redu
--- Kraj citata ---
Aha, sjebao se i onaj zubac (dugacak mozda centimetar) iz uljne sto ide na zupcanik na kojem je mali remen? Ako je tako, onda trebas i novu uljnu pumpu.
Aj ti to poslikaj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju