Tehnički kutak > Tuning skutera

Uljna pumpa piaggio

<< < (3/3)

vasso123:
To ti ja govorim cijelo vrijeme,i kako zubac,mislim izgleda ko zub neki,ali u teoriji je to osovina

3alfa3:

--- Citat: vasso123 - 18 Srpanj, 2008, 01:30:12 ---To ti ja govorim cijelo vrijeme,i kako zubac,mislim izgleda ko zub neki,ali u teoriji je to osovina

--- Kraj citata ---

To je dio uljne pumpe i bojim se da nema druge osim nabavit novu pumpu.

Mozda bi se isplatilo popravit vodenu pumpu, a uljnu uopce ne stavljati pa da sam radis mjesavinu. To je i za motor zdravije.
Jedino sto treba onda iskemijati neki lager da drzi zupcanik kako nebi ispao sa osovine vodene pumpe.

Mene zapravo zanima kako se on uspio unistit...
Jos kuzim da se sjebe zupcanik i osovina vodene pumpe jer na naglo davanje gasa zupcanik lagano udari u osovinu jer je prilicno labav na njoj, ali da se i sa uljnom to desi je skoro nemoguce obzirom da je njena osovina (taj zubac) dosta plosnat i nebi smio moci razlohati rupu u zupcaniku

vasso123:
Ma briga me za uljnu,radit cu ja sam mjesavinu...a stavljat neki lezaj umjesto uljne,to mi se neda,puno je to posla,da sam tokar bi si napravio,a ovak...najbolje bi bilo stavit elektricnu pumpu vode,i sve pocupat van...to cu mozda i napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju