Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr minareli . :)
Marko^^:
U BiH,teraj sta god os,koliko god naturpijan skuter ili eventualno 125ku nista,a pola policjaca nezna sta znaci "tunint" :laughing9:
Piaggio Power:
--- Citat: Marko^^ - 11 Veljača, 2015, 19:13:45 ---U BiH,teraj sta god os,koliko god naturpijan skuter ili eventualno 125ku nista,a pola policjaca nezna sta znaci "tunint" :laughing9:
--- Kraj citata ---
Tako je njima svedno samo te pitaju koliko je ccm ti reknes 50 a vozis 150 ahaaahaha
MarinM:
Ja sa bih policajcima samo lose iskustvo hahaah Bili u 4om mj prosle godine u sarajevu sa srednjom skolom i oko 2 ujutro kisaa strasno nesto i sakrili se nas troje ispod one nadstresnice od kioska i auto policijski samo doleti ovi izlete iz auta staa krademo ovo ono derali se na nas da ce nas u stanicu ovo ono i nakraju smo morali trcat ispred njih do hotela,dusu sam ispustio hahaha
Aprilia sr70:
--- Citat: MarinM - 11 Veljača, 2015, 19:29:50 ---Ja sa bih policajcima samo lose iskustvo hahaah Bili u 4om mj prosle godine u sarajevu sa srednjom skolom i oko 2 ujutro kisaa strasno nesto i sakrili se nas troje ispod one nadstresnice od kioska i auto policijski samo doleti ovi izlete iz auta staa krademo ovo ono derali se na nas da ce nas u stanicu ovo ono i nakraju smo morali trcat ispred njih do hotela,dusu sam ispustio hahaha
--- Kraj citata ---
Zato se nisi ni javio kada si dosao u tr :(
MarinM:
Jesam smrade prokleti pa te nigdje nije bilo,ma vozit cu se ja daaaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju