Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr minareli . :)
Aprilia sr70:
--- Citat: MarinM - 11 Veljača, 2015, 14:31:49 ---Svi se boje da ce ih panduri,nije to uopce tako kako mislite pa nas 3-4 smo se cijelo ljeto vozili po svuda sa skuterima koji su ilegalniji od ovog 7 puta pa nikome nista nije bilo...
--- Kraj citata ---
Moj nije legalan ? hahahaha
JosipMarijanovic:
--- Citat: MarinM - 11 Veljača, 2015, 14:31:49 ---Svi se boje da ce ih panduri,nije to uopce tako kako mislite pa nas 3-4 smo se cijelo ljeto vozili po svuda sa skuterima koji su ilegalniji od ovog 7 puta pa nikome nista nije bilo...
--- Kraj citata ---
s ovakvim skuterom bi u zg pao odma. kad sam frendu dao svoj koji ima zx-a samo 3 puta su ga skidali 3 policajca na motoru u centru Zg.
U GS-u na R motorima rijetko tko ima registraciju jer eto mali grad ljudi se znaju ali u Zg samo najhrabriji nemaju regu.
Piaggio Power:
Ja nemam nista pa mi opet nista nece nasa policija u Bosni
Par put sam bjezo a dvaput me zaustavila i pustila :headbang:
MarinM:
Kod mene u mjestu svaki dan policija,u centru rijeke po cijele dane panduri na beverlijima bemveima svacemu, nas 4 bez tablica bez icega nista samo prodes oni samo gledaju i tjt neznam ako su ijednom krenuli za nama. Kao primjer moze bit i to da sam se ja od 4og do 9og mj vozio bez tablice i samo su me 3 puta u 2 dana stopali, jednom u 4 ujutro i 2 puta u mom mjestu.Oni vjv gledaju na to kao- budale nece bez vozacki/registracija u grad,pa nisu glupi i onda vise hvataju po okolnim mjestima nego u centru ...
JosipMarijanovic:
To je sve stvar naređenja nacelnika. Cim udes u sisacko moslovacku zupaniju odma te derne. Pogotovo na skuteru. Kad sam bio obavezno zaustavljanje da pogleda dokumente barem. Karlovac i okolica ista prica. Tamo prolazim cesto radi posla ljeti. Sou. Po Velikoj Gorici tu i tamo zaustavljaju ali Zagreb cesto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju