Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr minareli . :)

<< < (52/105) > >>

Aprilia sr70:
Imam u ponudi Top nardo pa cu vidjeti. :toothy12:

dzeba:
Oho moj drzavljanine....aprilija ti je drama....polako s tim plastikama i odnesi nekome ko ce to dobro ofarbat nemoj trazit te fuseraje za 100-150km....

Za sve ostalo pohvalee ;)  :notworthy:

Aprilia sr70:

--- Citat: dzeba - 24 Prosinac, 2013, 16:54:13 ---Oho moj drzavljanine....aprilija ti je drama....polako s tim plastikama i odnesi nekome ko ce to dobro ofarbat nemoj trazit te fuseraje za 100-150km....

Za sve ostalo pohvalee ;)  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Hvala...Ma imao sam majstora koji mi je to mogao uraditi bas kako treba i on mi rekao koju boju da uzmem lak itd. preko 160km za boju i lak ...Znaci trebala biti kao ogledalo..Ali losa priprema vidio je maske kaze losa skroz priprema a lik mi uzeo za smirglanje ,gitovanje i sprickit 140km (70e)..I ostavio tom lakireru bile kod njega 2-3 dana i bio bolestan tako da sam nekome drugome nosio  i isto tako rekao za maske da nije uredu.. :D
A sada sam radim maske pa cemo vidjeti.

Grale:
Tu se s auspusima barata koda je R/T u pitanju, a ne sport pro :toothy9:
Dobro je josip u nekoj temi nedavno napisal, čim se uzme neki slabiji midrace kit, odma se trpa hi-end auspuh gore :dontknow:

Aprilia sr70:
Gle ja kod sebe u drzavi vamo mogu  naci Bullet ili TT nista vise..a po forumima nema.Ako budem uzimao nov auspuh bit ce s6 sport pro jer pise u upustvu da ide taj spuh. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju