Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
mota mi se po glavi jedan izazov pa molim ze savjete
_r0bi_:
--- Citat: Marko8 - 03 Lipanj, 2013, 00:57:12 ---To je to što pričam, otprilike 300km na dan, možeš se isforsirat 500km dnevno dva dana, ali jedno noćenje obavezno
--- Kraj citata ---
ma daaaa :icon_thumright:
ruke,leda,vrat bole neznas kud bi s nogama :angry7: ko' god kaze da je skuter za dalja putovanja udoban taj laze :icon_thumright: ili vozi x10(te slicne njemu) na kojem se vjerovatno nemos umorit :laughing7:
marinkopavicic:
hvala na savjetima,sad mi je malo jasnija situacija.najduži put do sada mi je bio oko 100 kilometara i onda san sta popit kavu ali vidim da baš i nisam upućen u duža putovanja
dr.mrgood:
300 km malo morgen. Tu na forumu sam bio nasao decka koji je isao iz Karlovca na Pag i NAZAD u jednom danu ! Pa vi sad vidite... Naravno, kad covjek osjeti umor stat ce, malo protegnut noge, popit nesto, popisat se,zapalit cigaretu i slicno...
balki:
Išo ja sa Gilerom ICE (70ccm, 10" kotači;-)) ZG-PAG i ZG-Vodice i kondiciono nije problem. Bilo je malce dosadnjikavo. Na jednom povratku sam pokiso do gaća i kad sam došo doma i jedva se zagrijao- spavao sam 24 sata samo sa buđenjem za wc i čaj... Uglavnom opremi se dobro, pazi da ti ne puše kroz kacigu, pazi na dobre rukavice i sl. Pogledaj prognozu i bez obzira na najavu pripremi se i na hladnije i na kišu. Odaberi si dobar termin polaska i napravi plan puta (gdje ćeš biti u kojem periodu, gdje ćeš stati/tankati/jesti i sl... Pazi si na stvari da te ne pokradu (neznam u koju zemlju juriš ali neke u okruženju su rizične poput Juga Italije, Mađarske...)
_r0bi_:
--- Citat: dr.mrgood - 03 Lipanj, 2013, 14:58:18 ---300 km malo morgen. Tu na forumu sam bio nasao decka koji je isao iz Karlovca na Pag i NAZAD u jednom danu ! Pa vi sad vidite... Naravno, kad covjek osjeti umor stat ce, malo protegnut noge, popit nesto, popisat se,zapalit cigaretu i slicno...
--- Kraj citata ---
niko nekaze da se nemoze u komadu opicit neka veca kilometraza ali tu nema uzivanja :angry7: kad se ide nekud onda se ide uzivat stanes di os budes koliko os,stajanje na klopu tj bitno je na tocku B doc u komadu bez materijalne stete....a ne brzo brzo :angry7: jebes to :icon_thumright:
balki pa na take duze puteve se nejde bez opreme i kisanjaka of'kors :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju