Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
mota mi se po glavi jedan izazov pa molim ze savjete
marinkopavicic:
naime imam jedan pir na koji razmišljam otić a relacija je otprilike 1000 kilometara a vozim beverly 125 ccm . sad zanima me ima li netko iskustva sa tolikim putem na tom motoru-ja ga vozim svaki dan bez iznimke ali na relacijama kuća-posa od nekih desetak kilometara i po kiši i temperaturama blizu nule(u dalmaciji) i nikad nikakvih problema u ovih 5-6 tisuća kilometara šta sam napravio pa sad molio bih za mišljenje nekog iskusnijeg u putovanjima.moj skuter je iz 2003 i cili je uredan i brzina mi nije vrlina....
neuromaniac:
beverly će izdržat , bolje pitanje hoćeš li ti ? Pogotovo ako ideš sam. Neznam jesi li pokušao 4-5 sati se voziti u komadu , ali zato ipak treba malo kondicije.
Djeluje jednostavno ali nije.
Marko8:
Iz komada nikako, putovao sam dosta i ove sezone sam imao put od 550km i spremam se za 10 dana na put od 3 tisuće km, ali u 10 dana, nebih preporučio više od 300km dnevno na skuterima do 125ccm
_r0bi_:
mislim da sto se tice skutera mislim da nebih trebalo bit problema :icon_thumright:
al sto se tebe tice barem 3-4(po mogucnosti i vise) stajanja na pola puta spavanjac bi bio idealan jer ces zadnje km vozit preko kurca jedva cekajuci kad ces doc na cilj :icon_thumright:
btw upravo prije par dana sa ekipom dosao iz Biograda n/M dva Nexusa 300ie jedan Beverly 250 i ja :icon_biggrin: odvozeno cca 1600km u 5 dana :icon_thumright:
Marko8:
To je to što pričam, otprilike 300km na dan, možeš se isforsirat 500km dnevno dva dana, ali jedno noćenje obavezno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju