Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
mota mi se po glavi jedan izazov pa molim ze savjete
stipe:
--- Citat: dr.mrgood - 11 Lipanj, 2013, 13:57:23 ---Samo se vi sprdajte, ja znam sta pricam. Vi bi valjda isli na put od parsto kilometara sa kombinirkama i jednim srafcigerom...
--- Kraj citata ---
pa da, sa beverlyjem sam isao na na bracno putovanje, preko 700km smo otukli, nije mi na pamet palo nositi ista...
a sa runnerom 50, rezervna svjecica je uvik bila u rezervi... ali samo to, nista drugo, sve se uredno minjalo pa nije bilo potrebe...
veruda:
dva komentara samo, 3000 kn no problem radi gušta vozikanja, bez obaveze kada i gdje stići ali sa 125 ccm nikako radi toga da nekamo moraš stići.
druga stvar je zabrana po autocestama, u italiji je 150 ccm minimum, negdje sam vidio i 250. siguran sam da niti kod nas nemreš sa bilo čime na autocestu.
ljubo46:
da svjecica i onaj sprej za krpanje guma su ja mislim osnovni alat za put...uz naravno dobru volju ;D
SrNeK:
haha.. kod nas moreš..
mislim da bi i s puhekom da deneš velku tablicu gore...
ja sam s 125 motorom pičil dole za zadar ..
a i z skuterom relacija čk-zg.. :D
jedino pitanje velika tablica.. reko jeste... i PIČI! :D
(bitno da oni pare potegneju)
dr.mrgood:
Kod nas ne mozes sa 50 ccm na autocestu, ali mozes po svim ostalim cestama normalno. A ako imas, ko sto je netko spomenuo, veliku tablicu, mozes kuda oces, pa makar i sa samo 125 ccm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju