Tehnički kutak > Tuning skutera
koja je bolja mašina za tuning piaggio ili minarelli i zašto?
3alfa3:
--- Citat: Grale - 03 Lipanj, 2013, 11:31:21 ---Iako kolko vidim po forumu svima minarelli base-ovi troše po 5 L, a tolko troši i piaggio sa baseom
--- Kraj citata ---
Slowrider je imao base setup na srki (base kit, yasuni R, karb ne znam - 17,5 ili 19) i potrosnja ispod 4 litre. Ak je pazio i ispod 3,5. Pjadjo to ne moze nikako.
Mislim da je slicnu potrosnju imao i dhorvat na svojoj srki
Al da biram, rekao bi pjadjo. Uostalom, i vozio sam pjadjo ;D
Grale:
Ok, onda purejet je najbolji ako se već gleda na potrošnju :icon_biggrin:
Naravno, ne ditech jer je dosta lošiji morini prijenos, a i manji izbor dijelova, te slabiji agregat.
Staviš gore mhr replicu(vjerojatno paše glava od sporta zbog injectora), yasuni r, multivar i deri miško, a potrošnja nebu sigurno išla prek 3,5 litre, uz to da uz malossi komp se stavi i polini ventil uz dobro prerađen airbox ili gljivu.
A deralo bi svaki base minarelli sigurno :icon_thumright: ;D
A takav isti setup na minarelliju (replika+yasuni) ispod 4,5 nije trošila ni najboljim minarelli stručnjacima (nedavno potvrđeno od strane jednog od njih :toothy11: )
Btw. slow ima roxa ak me pamćenje dobro služi :)
3alfa3:
--- Citat: Grale - 17 Lipanj, 2013, 20:08:40 ---Btw. slow ima roxa ak me pamćenje dobro služi :)
--- Kraj citata ---
Da, brkam imena tim nevaznim skuterima :toothy12:
:icon_thumright:
dr.mrgood:
Decki postavljac teme nije pitao koja masina manje trosi, nego koja je bolja za tuning. Bolji je piaggio, ali on vise i trosi. Meni sad na italkitu cepa oko 5 i pol litara na 100 kilometara, a dok je bila serijala ispod 4 nema sanse.
Tomi_ZG:
Obje su dobre po meni,tak da je neka filozofija nepotrebna,jedino je prednost piaggia prijenos
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju