Tehnički kutak > Tuning skutera

koja je bolja mašina za tuning piaggio ili minarelli i zašto?

<< < (2/9) > >>

Iwo SR Tuono:
ja cu rec piaggio a ti sad vidi zasto sam u pravu  :)

opcenito hiper2pro je stigao najdalje u evoluciji s tim da je jedina losa tocka vodena pumpa ali posto se to lako rjesava vanjskom elektricnom i nije neki problem.
Dobra strana minarellija je da zaista manje trosi ali koga briga  :laughing6:

Grale:
Svi gledaju potrošnju kao, pa onda je ditech najbolji :icon_biggrin:
Iako kolko vidim po forumu svima minarelli base-ovi troše po 5 L, a tolko troši i piaggio sa baseom, sa serijskim karbom.
A puno bolje ide, uz manja ulaganja.
Nek je vodena unutar bloka, ako govorimo o tuningu, idu novi ležaji, jel tako, pa se odma i vodena zamjeni.
Ako nisi cigan točit antifriz, i ona rms-ova za 100 kn bude držala bar 10000-15000 km.

Po meni definitivno piaggio :icon_thumright:

dr.mrgood:
Piaggio, prvenstveno zbog prijenosa koji je puno bolje rijesen nego na minarelli masinama. Primjer kad stavljas kit na piaggio, ne treba dirat niti prijenos niti federe kuplunga.

yassuni:
Imao sam i jednih i drugih s kitovima i bez njih al definitivno sam zadovoljniji s piaggiom...

Zasto ?
Zato sto je jednostavnija masina dosta za ustelovat ima milijun puta bolji prijenos,meni osobno je jednostavnija za raskupusat :D npr od 2003 pa nadalje ima 17,5 karb sto je dosta dobro za prvu ruku na nekom base kitu,nekazem da je savrsen daleko od toga ali moze posluzit...

luna500rr:
to ti ovisi o setupu koji zelis...za base je bolji piaggio, za midrace je svjedno a za high end je bolji minarelli...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju