Općenito > Propisi

Peticija za micanje odredbe koja limitira brzinu skutera

<< < (2/9) > >>

3alfa3:
Nista od toga, ne trosite energiju  ;D

--- Citat: marracc - 31 Svibanj, 2013, 11:29:25 ---Jedino kaj se moglo promijenit ulaskom j EU, je da vozimo 125 skuter s B katehorijom, ali su nasi to odbili, isla je i peticija i sve, ali nista, veli nasa vlada bezobrazno da imamo A1 kategoriju za to...

--- Kraj citata ---

Nemaju sve zemlje u EU tu mogucnost. Zapravo, vrlo malo ih ima (ne znam napamet koje)

zrakoplovac:
ako se ne varam,prošle god u moto pulsu sam pročital da je bil prijedlog zakona u Saboru,ali nisu napisali zakaj nije prošlo  :dontknow:

marracc:

--- Citat: 3alfa3 - 31 Svibanj, 2013, 14:56:07 ---Nista od toga, ne trosite energiju  ;D

--- Citat: marracc - 31 Svibanj, 2013, 11:29:25 ---Jedino kaj se moglo promijenit ulaskom j EU, je da vozimo 125 skuter s B katehorijom, ali su nasi to odbili, isla je i peticija i sve, ali nista, veli nasa vlada bezobrazno da imamo A1 kategoriju za to...

--- Kraj citata ---

Nemaju sve zemlje u EU tu mogucnost. Zapravo, vrlo malo ih ima (ne znam napamet koje)

--- Kraj citata ---

Svaka zemlja EU je mogla odlucit da li to zeli ili ne, zato jer to vrijedi samo na teritoriju maticne drzave.

zekozna:
Moj potpis bi bio protiv! Previše vozača vozila iz kategorije moped ne zna još niti nos obrisati. O tome koliko ih uopće ima vozačku bilo bi sramotno i početi raspravu. Autore teme, pomisliš li koliko bi ovih mladaca koji ponosno voze bez dozvole u slučaju korekcije zakona po tvom prijedlogu ostavilo živote na cestama? Dali bi tada bio spreman obilaziti sprovode i pred svima reći ja sam zaslužan? Kaciga i rega su dobra krinka za vas ilegalce ali nemate pravo trpati se pod maske nas koji smo uredno prošli obuku iz osnovnih pojmova ZSPC-a. Zbog takvih nas i tretiraju kao cestovni otpad jer danas svaka budala zna upaliti motor i odvrnuti gas.

tommy:

--- Citat: zekozna - 31 Svibanj, 2013, 16:46:03 ---Moj potpis bi bio protiv! Previše vozača vozila iz kategorije moped ne zna još niti nos obrisati. O tome koliko ih uopće ima vozačku bilo bi sramotno i početi raspravu. Autore teme, pomisliš li koliko bi ovih mladaca koji ponosno voze bez dozvole u slučaju korekcije zakona po tvom prijedlogu ostavilo živote na cestama? Dali bi tada bio spreman obilaziti sprovode i pred svima reći ja sam zaslužan? Kaciga i rega su dobra krinka za vas ilegalce ali nemate pravo trpati se pod maske nas koji smo uredno prošli obuku iz osnovnih pojmova ZSPC-a. Zbog takvih nas i tretiraju kao cestovni otpad jer danas svaka budala zna upaliti motor i odvrnuti gas.

--- Kraj citata ---

onda bi trebalo postaviti dobnu granicu, npr. do 18e moraš vozit sa blokadama ili dok ne položiš B :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju