Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia Sportcity 50 2T vs Aerox 50 vs stara Aprilia SR 50 2001.-2004.g

<< < (4/7) > >>

anabellas:

--- Citat: Kin Dreadz - 31 Svibanj, 2013, 01:50:26 ---Možeš mi napisati koje su glavne mane a koje glavne prednosti onako općenito, navedene stare Aprilie SR50 (2001.-2004.g.) ako nije problem i nemoj biti previše subjektivan o skuteru? Nisam ni mislio 100% uzimati Sportcity nego pošto je maxi skuter pa reko bolje upija neravnine po brijegu (uzbrdici).Nema uopće puno podataka po netu o toj "staroj" SR50 od ljudi koji su ju vozili....znam da joj je prednost Minarelli, prednji i stražnji disk, vodeno hlađenje, relativno udoban sic, prostor za tuning, dosta dijelova preko neta...još nešto?aaaa koje su joj mane po tvome mišljenju?

--- Kraj citata ---

kako mislis da je sportcity 50 2t maxi skuter?  ;D najmanje muke da si nades ovako noviju apriliu s piaggio masinom i deri :D http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprillia-sr-50-r-oglas-8197372

Kin Dreadz:
anabellas napisao sam ti na početku sa kojim buđetom raspolažem i onda mi ti staviš oglas za SR50 za 1.200 eura, daj malo bolje pročitaj moj prvi post!! E a sad koja je mašina u SR50 2001.-2004.g., 90% sam siguran po svim skupljenim odgovorima i razgovorima sa ljudima da je Minarelli...kaj se tiče Sportcitya rekli su mi u Ami Trade-u da je Sportcity maxi skuter u klasi do 50 ccm makar ga sigurno neću kupovat jer sam pročitao užasne kritike za taj skuter (plovak, kurbla itd.) Eto! Dvojba mi je ostala znači između Aeroxa i "stare" SR50 LC makar sam sada više zainteresiran za Aerox, ne znam...

danyq7:
Minarelli je 1997, 1998, 1999....onda je 2000 morini mašina, a dalje imaš diteche, piaggio. Čak mislim da postoji Aprilia stealth 2003 s minarelli AC mašinom. Ali 100% je sigurno da su do 2000 bile minarelli mašine i to pretežno LC.

neos 123:

--- Citat: danyq7 - 31 Svibanj, 2013, 15:19:33 ---Minarelli je 1997, 1998, 1999....onda je 2000 morini mašina, a dalje imaš diteche, piaggio. Čak mislim da postoji Aprilia stealth 2003 s minarelli AC mašinom. Ali 100% je sigurno da su do 2000 bile minarelli mašine i to pretežno LC.

--- Kraj citata ---

a zas ne minarelli zracnjak tipa neos ili tako nesto? plastike se lako skinu i stave...ima ih dobrih po njuskalu...motor jako zahvalan i meni jako udoban jedino sto nema nozice suvozaca(stafne) nego je to neka pllastika glupa...ali sve u svemu jako zahvalan ....meni je trosio oko 3 ipo..vukao lijepo...piaoli amortizacija znaci super...po meni puno lakse radit nego kod lc za pocetnika

Kin Dreadz:
A kakva je ta Morini mašina? Jel valja šta, koja je razlika u odnosu na Minarelli, zaista ne znam pa zato pitam vas iskusne? Neosa ne bi uzimao jer mi je osobno ružan skuter, bez uvrede. Svakako hoću na skuteru da ima 2 diska, vodeno hlađenje, relativno udoban sic, dobre kočnice i solidno ubrzanje...naravno i dostupnost rezervnih dijelova mora biti na nivou.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju