Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Samoboru?

<< < (2/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 16 Srpanj, 2008, 16:03:14 ---Ja imam par sitnica koje me muce i ne bih se upustao da idem van Zg-a, ako uspijem rijesiti na vrijeme ici cu. :dontknow:

--- Kraj citata ---

OK, ali samo da ti kazem...
Voznja do tamo bi bila stvarno laganica - kruzanje do 70 km/h na malim okretajima. Svakako za mashinu 100 puta manji napor od Sljemena. Ma, manji napor i od gradske voznje....
Uostalom, nigdje nam se ne zuri - i s Baotianom bi mogli (skoro  ;D )

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Srpanj, 2008, 16:06:00 ---
--- Citat: SlowRider - 16 Srpanj, 2008, 16:03:14 ---Ja imam par sitnica koje me muce i ne bih se upustao da idem van Zg-a, ako uspijem rijesiti na vrijeme ici cu. :dontknow:

--- Kraj citata ---

OK, ali samo da ti kazem...
Voznja do tamo bi bila stvarno laganica - kruzanje do 70 km/h na malim okretajima. Svakako za mashinu 100 puta manji napor od Sljemena. Ma, manji napor i od gradske voznje....

--- Kraj citata ---
Nije samo termo grupa u pitanju...

DAMIR-RUNNER:
di i kad se nademo?

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 16 Srpanj, 2008, 16:06:54 ---Nije samo termo grupa u pitanju...

--- Kraj citata ---

OK, (ak se uopce radi o problemu sa skuterom, a ne nekaj skroz drugo), probaj danas to rijesit pa javi ovdje sto prije da li ides

3alfa3:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 16 Srpanj, 2008, 16:07:47 ---di i kad se nademo?

--- Kraj citata ---

Ako nije problem, ja bi najradje da se sutra (oko 10-12h) tu u ovom topicu dogovorimo konkretno.
Od kud bi ti krenuo? Ja sam, recimo, u Maksimiru i sve na putu od maksimira prema SAmoboru meni pase...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju