Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kava u Samoboru?
Giz:
2 Speed: Zovi ako trebaš pomoč... Šaljem ti broj na PM ako bu ti trebao.
2 Rest: Super da je 70... Toliko mogu pratiti bez frke... Hehehehehehe.... Preko mi neda! :(
Meni paše na potezu oko Španskog, Oranica, Prečkog i tako to... U principu vas ja negdje onda i dočekam. :headbang:
DAMIR-RUNNER:
ja radim u centru kod tomiceve do 14:30 ali cu izas sa posla u 14:00,tako da onda mogu doc negdje poslje 14:00..
3alfa3:
--- Citat: Giz - 16 Srpanj, 2008, 16:12:37 ---2 Speed: Zovi ako trebaš pomoč... Šaljem ti broj na PM ako bu ti trebao.
2 Rest: Super da je 70... Toliko mogu pratiti bez frke... Hehehehehehe.... Preko mi neda! :(
Meni paše na potezu oko Španskog, Oranica, Prečkog i tako to... U principu vas ja negdje onda i dočekam. :headbang:
--- Kraj citata ---
Odlicno, to je definitivno meni usput...
A sto se brzine tice - ako ide neko kome je putna brzina i manja od 50 km/h - idemo manje od 50 km/h i to je to, nikakav problem
DAMIR-RUNNER:
--- Citat: Giz - 16 Srpanj, 2008, 16:12:37 ---2 Speed: Zovi ako trebaš pomoč... Šaljem ti broj na PM ako bu ti trebao.
--- Kraj citata ---
moze benzinska antunovic u 14:15,14:20?
3alfa3:
--- Citat: DAMIR-RUNNER - 16 Srpanj, 2008, 16:15:12 ---
--- Kraj citata ---
moze benzinska antunovic u 14:15,14:20?
--- Kraj citata ---
Da te "skupim" na krizanju Gunduliceve/Ilice, a onda do te benziske po Giz-a...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju