Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kymco :) 4-taktni

<< < (3/5) > >>

Rocky:

--- Citat: lukaman - 29 Svibanj, 2013, 12:32:53 ---nije istina,jest da nema svoj motor al motor je od honde,a znas kakvi su japanci neunistivi

--- Kraj citata ---
jesu jesu, pogotovo kad ga kinez radi. sta ti znaci sta je hondina masina kad je napravljena u kini od najlosijeg kineskog materijala.  bravo pametni

Infernus:
pa da, hondina GY6 mašina koja ustvari već dugo nigdje ne postoji u originalu neg se prodaju samo te kineske verzije (kopije) koje su skoro iste samo nekvalitetnije. Nema to veze, sve ti je napisano a ti vidi kaj budeš dalje  :)

Rocky:
do 2000 i neke su se jos proizvodile na ruckusima, sad i oni imaju neke nove masine. to je sve isto u detalj kao honda, ali nije kvalitetno kao honda.

nema odredeno kolko ce koji motor trajati, svi kazu kimko navodno kvalitetniji od batine, a jako dobro svi znamo da i jedni i drugi mogu napravit preko 20 000km i jako dobro znamo da postoji iznimka da i jedan i drugi se razlete za 5-10 000 km..

lukaman:
sa ovim motorom ja sam vozio moze se reci skoro croos,nas ti kako je to skakalo huhu ;) i i karike su mi otilse ja msm jer skut stvarno ide lose i baca ulje van kad otvorim čep...ovi noviji modeli su kopije a ovi stariji nisu,moj je 2006....a prijatelj mi ima gilleru runner 50 jest da leti,al stalno neki k**ra* a ima tek 12000 km a moj kymco ima 7 godina i vozi bez greske ima skoro 6000 km

Infernus:
ne znam kakve probleme si očekivao u 6 tkm, ak si već uspio spaliti karike, svaka čast  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju