Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kymco :) 4-taktni

(1/5) > >>

lukaman:
Za jedno 15 dana motor mi ide na servis stavljam gore kit od 75 ccm(cilindar i klip) oko 900 kn...........zanima me dal da stavim neki bolji asupuh i spring filter.? hvala

Rocky:
kakav je to 75cc, to ne postoji. kolki je promjer klipa? ak imaš para kupi leo vince scoot, al sa njim nebuš nikakve performanse dobio a dopizdila bu ti njegova dernjava nakon 50km..

Rocky:
Hahahahhahahahahahaha.....   a da se i serijski lonac preradit da se dost ljepo čuje.

Rocky:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,77528.0/topicseen.html

eo ti oglas i kupi taj dole auspuh

Infernus:
kit je najvjerojatnije onaj sa 47mm promjerom klipa i ne znam čemu tolko čuđenje, ti kitevi se nazivaju kak se kojem kinezu sprdne, 72, 75, 80, 100 ccm  :drunken_smilie:

realno je to 71.8 ccm.

Cijena je malo visoka, takvi kitevi (neki brend) se prodaju po 400-500 kn a no-name verzije su još jeftinije. E sad vidi dal ti se isplati tolko platit ruke majstoru il ti je bolje na forumu nać upute za sastavljanje i sam to složit :)

Za auspuh preporučam da niš ne trošiš jer nije isplativo, bolje za tu cijenu uzet neki variomat a još bolje ništa ne uzet i čuvat lovu za druge stvari, al odluka je na tebi.
Filter ne treba mjenjat, samo izvadi lulicu (suženje) iz dovodne cijevi zraka ak ju imaš i obavezno veću diznu, broj 85-88, a ak ćeš stavljat gljivu umjesto serijskog filtera onda 88-90.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju