Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo prije nekih sat vremena sam se vratio doma!moram priznati i reći "SVAKA ČAST EKIPI IZ SISKA"!imao sam osjećaj kao da sam već godinama s njima u društvu. ali na ovome mjestu moram i priznati da me je runner od i-motice oderao da nemože biti gore!slike ću staviti u galeriju za nekih dva sata!
Robi ti si me sisnuo na mostu u busevcu?Crna luna, crvena kaciga!Ja sam isto bio u sisku na matiku,isao se nac sa covjekom s jednog drugog foruma!!Sjedio sam uz kupu na terasama vas nekoliko na skuterima je proslo!!
Citat: noky007 - 20 Srpanj, 2008, 16:11:42Robi ti si me sisnuo na mostu u busevcu?Crna luna, crvena kaciga!Ja sam isto bio u sisku na matiku,isao se nac sa covjekom s jednog drugog foruma!!Sjedio sam uz kupu na terasama vas nekoliko na skuterima je proslo!!šteta što se danas u sisku nisi javio! ja te nisam vidio!e da malo kasnije će te viditi jedan stunt na sr150 sa šugavim krajem!ma meni je bilo super i ovi što nisu mogli ili htjeli sami su krivi! zajebancija uz prisilno kupanje u kupi je bila ok!
Citat: majic_sk - 18 Srpanj, 2008, 13:09:18ajmo ljudi, skupite se nema ništa od toga kolega!nitko neće na put do siska!pripremite jedno hladno pivo i ja sam tamo. viidimo se sutra!
ajmo ljudi, skupite se
a ja san do osjeka mislia otic sa skuton a ovi mamlazi odavde niko nebi isa bar od ovih sa 50 ccm
Kad cete se sljedeci put tak nalazit ja dolazim opet,pratit cu forum!!
nema problema...mislili smo tam onaj vikend 2. i 3. kolovoza do bosanske kostajnice otić na čevape i kupanje na uni...nas par sisčana ide, roby će sigurno isto ići ak bude imao vremena