Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (2/80) > >>

dzeba:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Svibanj, 2013, 00:33:52 ---Mozda ti je lakse omotst npr carbon folijom!!!!
 :dontknow:
I moze kako si rekao tako se isto boja,kao i plastike!!!

--- Kraj citata ---

Ma nebi carbon isfuran je a i nikad mi se nije svidjalo to ljepljenje i gluposti po motoru...joj nema 1200vodobrusi moram uzet ovi dana pa cemo vidit kako ce ispast :$
Nemogu skinut ovu dojnju kadu pa cu morat do dobro obljepit :$

dzeba:
Jedno brzinsko pitanjee samo za iskusne :D

jeli moguce staviti plastiku na koju ide vizir od novog modela runnera ali da plastika od na koju dolazi sat ostane od starog ?

:help:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: dzeba - 25 Svibanj, 2013, 20:41:22 ---Jedno brzinsko pitanjee samo za iskusne :D

jeli moguce staviti plastiku na koju ide vizir od novog modela runnera ali da plastika od na koju dolazi sat ostane od starog ?

--- Kraj citata ---

paše na šaraf sve! i ja sebi na jednog SP-a stavljam prednju plastiku volana od novog modela!

dzeba:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 25 Svibanj, 2013, 21:15:11 ---
--- Citat: dzeba - 25 Svibanj, 2013, 20:41:22 ---Jedno brzinsko pitanjee samo za iskusne :D

--- Kraj citata ---

paše na šaraf sve! i ja sebi na jednog SP-a stavljam prednju plastiku volana od novog modela!

--- Kraj citata ---

Kako ti se cini s novijom plastikom ?
mozes nedje nac sliku da pogledam vidjo sam prijee sad trazim nikako :$$

dzeba:
e oveko

seriski variomat nov remen malo kraci za startaa
e sta da nabacim na kvacilo
uzeo sam ovaj centralni feder za orginala

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1838&category_id=114&option=com_virtuemart&Itemid=142

Koje federcice
ZELENI ? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju