Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (3/80) > >>

walkay:
Trebao si uzeti orginal serijski centralni i 13,5 - 14 gr rolice. Bijeli dugi trazi teze rolice pa mozda bi sa 14gr radio ok, moras probati, na kvacilo stavi zelene federe!

dzeba:

--- Citat: walkay - 27 Svibanj, 2013, 16:55:45 ---Trebao si uzeti orginal serijski centralni i 13,5 - 14 gr rolice. Bijeli dugi trazi teze rolice pa mozda bi sa 14gr radio ok, moras probati, na kvacilo stavi zelene federe!

--- Kraj citata ---

znaci da ostavim onaj centralni sto je bio na kvacilu pravi orginal...uzet cu zelene pa cu stavit
a rolnice su isto seriske nisam siguran al mislim da su 15g :$
sta mi jos preporucas ?

[R]UNNE[R]:
po meni ti je bolje stavit vxr vilice gore nego bojat te kad ionako nisu ni upola dobre kao uljne od vxra a predpostavljam da su ove vec potrošene podosta i da nisu bas ugodne u vožnji..svakako vxr vile gore to je must have.. ;) I jedna zamjerka na čišćenje blokova iznutra,ako hoces da je to bas uredno morat ces jos jako jako dobro očistit jer ono nije ni upola očišćeno kako treba,barem ne za skuter koji se radi bez fuša..

dzeba:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 27 Svibanj, 2013, 22:41:42 ---po meni ti je bolje stavit vxr vilice gore nego bojat te kad ionako nisu ni upola dobre kao uljne od vxra a predpostavljam da su ove vec potrošene podosta i da nisu bas ugodne u vožnji..svakako vxr vile gore to je must have.. ;) I jedna zamjerka na čišćenje blokova iznutra,ako hoces da je to bas uredno morat ces jos jako jako dobro očistit jer ono nije ni upola očišćeno kako treba,barem ne za skuter koji se radi bez fuša..

--- Kraj citata ---

e to s vilicama se slazem dobre su ove jos nisu bas meke meni pasu
ali jbg ja sam iz bih nemogu nidje nac vxr-ove vilicee trazio sam...a i da nadjem vamo lupaju cjene hah :$
maa ovo je apoteka kako je bilo inace nisam ga cistio cetkicom za zube vec samo obicnom spuzvom ali dobro je :D

u svakom slucaju hvala ti velika volim vidit ovakve komentare :D

dzeba:
E evo jutros sam se malo pozabavio oko amortizera haha :D
konto sam ga polirat ali bas i nemam vremena za to pa sam naso puno lakse rjesenje :DD
 crom  :toothy9:

bio sam poceo polirat eovo je sa nekih 240

i ondaa oovoo :D

:headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju