Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (78/80) > >>

walkay:
Sa 24-kom ce samo vise trositi ali dobro !  :frajer:

dzeba:
Nabavio sam 24ku ostavio sam u njoj diznu 102 imam jos dizne 95,90,86 pa cu malo kemijat...motor dok je hladan pod cokom radi extra i kad se ugrije radi predobro prima gas ko lud i rodio se napokon...potrosnju jos neznam posto mi vrijeme to nedopusta :P

EdoSP:
Super.  :icon_thumright:
A sto se tice krajnje brzine, jesi li stavio remen od 180(ja mislim da mu je duzina 832 ?!) ? Ako nisi moze biti do toga da samo ide 125-130.

dzeba:

--- Citat: EdoSP - 26 Travanj, 2014, 15:14:32 ---Super.  :icon_thumright:
A sto se tice krajnje brzine, jesi li stavio remen od 180(ja mislim da mu je duzina 832 ?!) ? Ako nisi moze biti do toga da samo ide 125-130.

--- Kraj citata ---

Polinijev remen je gore...nisam jos imo priliku gonit ga radi kise nisam jos ni ustelovo karburator kako bog zapovjeda :)

dzeba:
Vidimm da mi je tema zastarjela haha :P
pa evo da malo obnovimo i ima se i par pitanja....na motoru nove gume i 24mm dellorto...nemam trenutno slika :P
ugl potrosnja 4.5 litara po satu sam ga navise tjero 145....jaci je od 250geopolisa :)
malossijeve rolnice u polini variomatu super stoje jos se ni slova nisu ogulila nakon 3000km
e imam pitanjcee sve je bilo super do neki dan...op op op podje trokirat iznenada... karburator cist gore dole rikavela svjeca...na najblizoj pumpi sam imo kupit samo br6es ako se ne varamm stavim je i motor ne trokira sve drama vozim ga tu noc i u neko doba opet malo zatrokira al nista strasno...sutradan opet kupim br9es i motor trokira boze s puca...vratim br6es ide dobro ali zatrokira nekad...e sad sta bi mogao bit pr :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju