Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (77/80) > >>

dzeba:

--- Citat: doctor speed - 31 Ožujak, 2014, 10:46:36 ---
--- Citat: dzeba - 30 Ožujak, 2014, 23:32:44 ---ma nije meni do brzine...znam da je to solidno al nekad 125 nekad 130 a i 125tica mi je isla 120 al je zato upola sporije nabijala ...al me samo zanima zasto mi radi na max stangasu to je znaci jedini i ogromni problem koji me muci...msm da mi i cok steka morat cu probat drugi...

--- Kraj citata ---

ne znam kako ali ja sam na svome sve promjenio od radilice lezajeva valjcica ulja ovih onih prirubnice remena svjecica sve bukvalno svee osim klipa sam promjenio i ustelao sam fino motor sa dellortom 21.5 da mi motor trosi 3,5 litra radi fino na stangasu ne gasi se nemam problema ni sa trokiranjem ni sa cim cak sam i vece ture radio po 200 250 kilometara i nikad nista, a ovako kad procitam da nekome trosi po 6 i vise litara tuga me uhvati

--- Kraj citata ---

a jasta je vec tuga...mada je malo cudno to da s vecim karb manje trosi...cuo sam da se moze nastelit da sa 24karb trosi 4litra....jel ima neko da mi neki preporucuje stv nije lako sipat uvijek 50tak kuna da bi se provozo 50km :/

Nincevic:

--- Citat: dzeba - 31 Ožujak, 2014, 21:50:05 ---
--- Citat: dzeba - 30 Ožujak, 2014, 23:32:44 ---ma nije meni do brzine...znam da je to solidno al nekad 125 nekad 130 a i 125tica mi je isla 120 al je zato upola sporije nabijala ...al me samo zanima zasto mi radi na max stangasu to je znaci jedini i ogromni problem koji me muci...msm da mi i cok steka morat cu probat drugi...

--- Kraj citata ---

ne znam kako ali ja sam na svome sve promjenio od radilice lezajeva valjcica ulja ovih onih prirubnice remena svjecica sve bukvalno svee osim klipa sam promjenio i ustelao sam fino motor sa dellortom 21.5 da mi motor trosi 3,5 litra radi fino na stangasu ne gasi se nemam problema ni sa trokiranjem ni sa cim cak sam i vece ture radio po 200 250 kilometara i nikad nista, a ovako kad procitam da nekome trosi po 6 i vise litara tuga me uhvati

--- Kraj citata ---

a jasta je vec tuga...mada je malo cudno to da s vecim karb manje trosi...cuo sam da se moze nastelit da sa 24karb trosi 4litra....jel ima neko da mi neki preporucuje stv nije lako sipat uvijek 50tak kuna da bi se provozo 50km :/

--- Kraj citata ---

Nije ti uštelan dobro kad toliko troši

dzeba:

--- Citat: Nincevic - 01 Travanj, 2014, 12:10:07 ---
--- Citat: dzeba - 31 Ožujak, 2014, 21:50:05 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nije ti uštelan dobro kad toliko troši

--- Kraj citata ---

Ma svakako je ovaj 20,5 smece...nasao sam 24mm probat cu barem na 5l da ustelujem imam momka koji mi to garantira...a ne ovako nezna niko rjesenje prvo radi na max stangasu dok je hladan nemoze poc bez punog gasa grijem ga 5-6 minuta i treba mu preko pola gasa da krene boze s.

mako:
nist ne fali 20,5 karbu, 6L je normalna potrosnja za zdravog sp-a, pregledaj cijeli usis, usisne lamele, dal  dobro zatvaraju, dal je sve dobro zadihtano, prirubnica, karb, detaljno rastavi i ispusi svaku rupicu u njemu, dobro ga ocisti i ponovo sastavi, guma do airboxa isto gledaj da je na mjestu, ona se hoce izmaknut kad ju sarafis, cok isprobaj jel radi kak treba, ocisti filter, i sve nasarafi na mjesto i onda lagano probaj postimat karb, kreni sa diznom 90 i iglom oko sredine, saraf za smjesu otprilike na krug i pol, isto tak i provjeri da ti nije klipic u karbu potrosen, ako je to sve u redu, motor ce radit vec bolje, i onda se igras jos sa sitnicama, ne uzimam u obzir kak si sastavio masinu ako ima kompresiju kak treba to ti je to...

dzeba:

--- Citat: mako - 01 Travanj, 2014, 19:03:55 ---nist ne fali 20,5 karbu, 6L je normalna potrosnja za zdravog sp-a, pregledaj cijeli usis, usisne lamele, dal  dobro zatvaraju, dal je sve dobro zadihtano, prirubnica, karb, detaljno rastavi i ispusi svaku rupicu u njemu, dobro ga ocisti i ponovo sastavi, guma do airboxa isto gledaj da je na mjestu, ona se hoce izmaknut kad ju sarafis, cok isprobaj jel radi kak treba, ocisti filter, i sve nasarafi na mjesto i onda lagano probaj postimat karb, kreni sa diznom 90 i iglom oko sredine, saraf za smjesu otprilike na krug i pol, isto tak i provjeri da ti nije klipic u karbu potrosen, ako je to sve u redu, motor ce radit vec bolje, i onda se igras jos sa sitnicama, ne uzimam u obzir kak si sastavio masinu ako ima kompresiju kak treba to ti je to...

--- Kraj citata ---

Na motoru je sve uredu...nova prirubnica lamela dobro zatvara polinijeveve lamelice crjevo nigdje nepusta 100% a jedino cok me moze zezat zato sto motor uvijek isto radi nepojacava ga nikad...al odlucio sam uzet 24vorku i onda s njom stelat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju