Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (54/80) > >>

steeef:

--- Citat: dzeba - 25 Siječanj, 2014, 16:05:37 ---
--- Citat: walkay - 25 Siječanj, 2014, 15:50:54 ---Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.

--- Kraj citata ---

oke onda...14,5samo imam na raspolaganju pola grama gore dole malo cu dobit na krajnjoj samo...a start kakav ti je start ?

--- Kraj citata ---

nećeš dobit krajnje..vidim i ti si u zabludi s rolicama..ne onog glupog pravila da su lakše za ubrzanje a teže za krajnu..
bitan je optimum,ako se prelagane onda prevrtava i ne digne remen do kraja i zato se izgubi rajnja..krajnju moreš izgubit i sa preteškim rolicama pa se remen opet ne diže do kraja jer nema optimalnih okretaja..

dzeba:

--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 16:17:53 ---
--- Citat: dzeba - 25 Siječanj, 2014, 16:05:37 ---
--- Citat: walkay - 25 Siječanj, 2014, 15:50:54 ---Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.

--- Kraj citata ---

oke onda...14,5samo imam na raspolaganju pola grama gore dole malo cu dobit na krajnjoj samo...a start kakav ti je start ?

--- Kraj citata ---

nećeš dobit krajnje..vidim i ti si u zabludi s rolicama..ne onog glupog pravila da su lakše za ubrzanje a teže za krajnu..
bitan je optimum,ako se prelagane onda prevrtava i ne digne remen do kraja i zato se izgubi rajnja..krajnju moreš izgubit i sa preteškim rolicama pa se remen opet ne diže do kraja jer nema optimalnih okretaja..

--- Kraj citata ---

iskreno nije mi do krajnje vise do ubrzanja...mislim da ce bit solidno ili barem slicno kao 200vxr ? :P

steeef:
i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno :P

dzeba:

--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 16:25:06 ---i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno :P

--- Kraj citata ---

Oho oho to volim cut...znaci za sad 14,5 rolne pa sta bog dadne :D

Pulss:

--- Citat: dzeba - 25 Siječanj, 2014, 16:36:16 ---
--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 16:25:06 ---i sa serijskim variomatom mora ić bolje od vxra,s poliniem pogotovo..ako nie tak onda neš nie dobro naštelano/složeno :P

--- Kraj citata ---

Oho oho to volim cut...znaci za sad 14,5 rolne pa sta bog dadne :D

--- Kraj citata ---
A i ti si biser, slazes bb180 a neznas da mozes naprat vxra kako os  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju