Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari
dzeba:
--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 14:31:53 ---polini traži nešt teže rolice nego multivar..na serijski centralni ispod 14 nebi išel,na dragster kaj sam stavil 14 gr na serijski centralni (koi je sigurno već omekanil) bile su mi malo lagane rolice po osjećaju i čini se vrti više nego treba..
--- Kraj citata ---
Onda da stavim 14,5 ? marka rolnica athena
steeef:
probaj sa jednim i drugima pa budes najbolje znal..a mores i kombinirat 3 od 13.5 i 3 od 14.5 pa je to ko da su sve od 14..pa id te tri tezine koja bu najbolje igrala stavi..naravno ove izmjesane rolice stavis sam za probu..
dzeba:
--- Citat: steeef - 25 Siječanj, 2014, 15:18:37 ---probaj sa jednim i drugima pa budes najbolje znal..a mores i kombinirat 3 od 13.5 i 3 od 14.5 pa je to ko da su sve od 14..pa id te tri tezine koja bu najbolje igrala stavi..naravno ove izmjesane rolice stavis sam za probu..
--- Kraj citata ---
probo bi ja...ali moram narucivat jedan set pa drugi...dodje me postarine 200kuna...
poslusat cu tebe ako je 14,5 provjereno...pola grama gram gore dole...valjda ce ic fino...
walkay:
Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.
dzeba:
--- Citat: walkay - 25 Siječanj, 2014, 15:50:54 ---Stavi odma 14gr i ja na SP-u imam Polini vario sa 14gr i dobro je.
--- Kraj citata ---
oke onda...14,5samo imam na raspolaganju pola grama gore dole malo cu dobit na krajnjoj samo...a start kakav ti je start ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju