@runner ..ako covijek nema para za amort dobar, koji je skup za skoro svakoga danas, ja nevidin problem da mu ostane serijski.. Voze se ljudi na serijskom cijeli spov zivotni vijek pa sta. Akko on ne misli vozit trake i glupirat se ovaj amort ce mu bit sasvim ok..
ps samo naprit sa projekton, lipo je vidit da jos ima zivog fxa
A da sve opet ovisi o lovi i stanju iste,al kažem iz osobnog iskustva da se sa tima folijama nebi igrao kod amortizera rađe si dat truda onda i isploirat nego ovako..po meni to nije obavljen posao..isto koda si na plastici bočnoj di si pao i ogrebao skuter zaljepil naljepnicu a ispod ruglo,na prvi pogled to ce se utopit al kad znas kako je rađeno i zafušano poslje ti nije svejedno i opet ides raskapat i zezat se..govorim ovo iz iskustva jer znam i sam sta se događalo sa projektima koji su zasnovani na "oću sredit bez imalo fuša sve po ppsu sa 200kn u đepu" e to tako neide ili radis kako treba ili neradis jer se u konačnosti neisplati a ni sam nisi zadovoljan postignutim..
S obzirom da dečko živi tamo gdje živi i dosta je teško pribavljat djelove sve se može razumit ali treba prvo dobro sve stavit na papir i vidit granicu do koje možeš nešto sređivat..drugo je to kad neko radi baš iz gušta i nije mu u cilju da se vozi jer ili ima drugi motor ili serivisira pa se navoza,ali kad slažeš sebi uz to da se želiš odma vozit onda se potrufiš to što bolje odradit i uložit da imaš nešto.. nije badava ona koliko para toliko i muzike
Al gledano na cjelkupni projekt sviđa mi se što dečko radi i nakraju bi to trebal ispast lijep fxr-ić