Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vjerujem da na normalnom motoru (piaggio npr) serijska radilica moze izdrzat bilo koji midrace kit, jer je dovoljno kvalitetna, za razliku od kineske.
Nista nek stoji vako ovu sezonu pa cu na zimu stavljat radilicu i kit.A moze neko rec da li je bolje duzi remen stavit ??
Citat: Anthrax - 22 Svibanj, 2013, 09:37:14jedno pitanje, mozda glupo za one koji su znalci ali eto meni misterija.Kit 70cc na serijskoj radilici koja je po svemu sudeci prosla pun K. Kako cu znati kad je dala svoje? Tj. hoce li biti simptoma ili ce jednostavno sve otic u 3 PM i zadat mi dodatne troskove od nove radilice? znaci ovako.....radilica ti smi imat lufta prema ljevo desno,ne velik luft ono srednje,a nesmi ti imat lufta put gore dole i to ti e sva politika,i provjeris dosjede lezaja i sve....ali ako bi vec stavlja ,ako vidis da je radilica ok bar lezaje promini
jedno pitanje, mozda glupo za one koji su znalci ali eto meni misterija.Kit 70cc na serijskoj radilici koja je po svemu sudeci prosla pun K. Kako cu znati kad je dala svoje? Tj. hoce li biti simptoma ili ce jednostavno sve otic u 3 PM i zadat mi dodatne troskove od nove radilice?