prekjučer sam ti rekao na tel da je poslano u srijedu popodne preporučeno......ne može se radit poternica za paketom dok ne prođe 5 radnih dana,znači sutra mogu ić na poštu vidjet šta je s tim.......zašto misliš da bi te išao zajebat za ravno 65 kn???
mislim da bi uz sve ove liste trebali i uvest listu sa popisom kupaca koji stalno nešt gnjave i zanovjetaju i nikad zadovoljni
Alo ljudi,cijela 4 mjeseca su prošla!
Čekaj malo,07.lipnja si mi odgovorio da si poslao,sad kažeš da si poslao prošlu srijedu,10.lipnja?
(Citat: manky - 05 Lipanj, 2009, 23:37:16
Ej,hac,si poslao dijelove?
poslano,lamele i dizna........poslije vikenda ču ti uplatit razliku nazad na račun)
Ja ni gnjavim,ni zanovijetam,samo tražim da se obećanje ispuni ili lova nazad sa kamatama.
Ako se to izgubilo u pošti jer nisi poslao hp expresom,mislim da mogu zaboraviti da ću to primiti ove sezone.
A,da ne pričam gluposti,evo kako je sve počelo 15.VELJAČE( u skračenoj veziji)
15.02 OK,evo broj računa:PBZ:xxxxxxxx,Igor xxxxx.......trebaš u kunama uplatit,kad rješiš uplatu napiši mi na PM adresu na koju ču ti poslat djelove.....pod opis plačanja napiši svoje ime prezime,pod poziv na broj možeš današnji datum upisat.....pozz
19.02. bez brige,sjela je lova i rješavam naruđbe,djelovi če stić u roku nekih 10-14 dana
04.03. dijelovi stižu za nekih 10tak dana ili manje
15.03. čekam djelove svaki dan,carina naša šteka.....nadam se da če ovaj tjedan bit rješeno
30.03. djelovi su na carini tak da mi je ovaj moment povrat love problematičan jer švabo je naplatio i ne mogu mu to vratit.....trebalo bi svaki dan doći
05.04. trebaju stić svaki dan,već je paket dosta dugo na carini,jbg
08.05. stigli su konačno djelovi,jbg nije moglo prije......slat ču sad redom ponedjeljak i utorak djelove,javim ti kad pošaljem
25.05. sutra su djelovi kod mene i šaljem šta stigne......ak sad bude šta falilo vratit ču ti razliku love da se ne natežemo dalje
28.05. dizna i lamele su stigle.......sutra ču to pakirat pa ču vidjet točno,ajd mi napiši broj tekučeg da ti mogu vratit razliku da to ne rastežemo dalje
05.06. poslano,lamele i dizna........poslije vikenda ču ti uplatit razliku nazad na račun
..... i dalje mi se neda više pisati.
Pravi trgovac,nema šta