Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
anabellas:
ista krv :toothy3:
Etore:
--- Citat: zvonkec92 - 06 Listopad, 2014, 08:48:32 ---Markušić d.o.o. Sesvete, Brestovečka 2.. tolko su dobri i ljubazni da cu im za koji dan pozvat inspekciju..
sve je pocelo od dana kad sam tam doso kupit karike za kit 80cc za kineza, pa su pocela pitanja sta ce meni karike ja to neznam strucno montirat, kak su se orginalne mogle poderat, pa di sam ja kupio taj kit kolko sam platio, ja reko ebay - jeftinije duplo nego kod vas. za par dana dodem po semeringe radilice koje mi nije htio prodat neg me odj#bo i poslo u lager komerc, aj dobro. opet kasnije dodem po dihtunge za blokove koje mi je jedva jedvice prodo, i sad zadnje dodem opet po dihtunge, sve super treba samo platit, izvadim ja karticu jer sam vec placao karticom i imaju onaj POS, na kaj mi fraer veli daj goni se i ti i tvoja kartica kod nas dolazis samo gluposti kupovat kupi si dihtunge di si i ostale stvari kupujes. neki dan doso u nadi da ce lik opet bit nadrkan pa da ga snimim kamericom, kad ono radnja zatvorena a jos je radno vrijeme, ajd bar sam to snimio. sljedeci put cu jos i njega pa onda ljepo im metnut kajlu..
--- Kraj citata ---
Viš viš vraga, skoro sam i ja popušio kod njih. Sva sreća što su mi pre daleko pa nije mi se dalo voziti do njih.
Samo im pošalji inspekciju ili već neto ili nekog.... :icon_thumright:
neckheneck:
--- Citat: Etore - 10 Listopad, 2014, 21:53:33 ---
--- Citat: zvonkec92 - 06 Listopad, 2014, 08:48:32 ---Markušić d.o.o. Sesvete, Brestovečka 2.. tolko su dobri i ljubazni da cu im za koji dan pozvat inspekciju..
sve je pocelo od dana kad sam tam doso kupit karike za kit 80cc za kineza, pa su pocela pitanja sta ce meni karike ja to neznam strucno montirat, kak su se orginalne mogle poderat, pa di sam ja kupio taj kit kolko sam platio, ja reko ebay - jeftinije duplo nego kod vas. za par dana dodem po semeringe radilice koje mi nije htio prodat neg me odj#bo i poslo u lager komerc, aj dobro. opet kasnije dodem po dihtunge za blokove koje mi je jedva jedvice prodo, i sad zadnje dodem opet po dihtunge, sve super treba samo platit, izvadim ja karticu jer sam vec placao karticom i imaju onaj POS, na kaj mi fraer veli daj goni se i ti i tvoja kartica kod nas dolazis samo gluposti kupovat kupi si dihtunge di si i ostale stvari kupujes. neki dan doso u nadi da ce lik opet bit nadrkan pa da ga snimim kamericom, kad ono radnja zatvorena a jos je radno vrijeme, ajd bar sam to snimio. sljedeci put cu jos i njega pa onda ljepo im metnut kajlu..
--- Kraj citata ---
Viš viš vraga, skoro sam i ja popušio kod njih. Sva sreća što su mi pre daleko pa nije mi se dalo voziti do njih.
Samo im pošalji inspekciju ili već neto ili nekog.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
op op, zanimljiv servis, prodaju vise arogancije nego djelove, umjesto da se bore za mušeriju oni se bore protiv mušterije :sign020:
Archer91:
mogu reć da markušićem imam samo loša iskustva pogotovos onim čelavim visokim skoro sam ga nabio :dontknow: jednostavno to samo na los balkanjerosu se može pronać takva usluga
zvonkec92:
--- Citat: Archer91 - 10 Listopad, 2014, 22:29:59 ---mogu reć da markušićem imam samo loša iskustva pogotovos onim čelavim visokim skoro sam ga nabio :dontknow: jednostavno to samo na los balkanjerosu se može pronać takva usluga
--- Kraj citata ---
frajer uvjek filozofira i sere kvake koda je pojeo svu pamet svijeta. sa njim se jednostavno nemože normalno razgovarat, bahat je bezobrazan i najpametniji i baš ovo kaj "neckheneck" veli baš se ponašaju tak koda namjerno odbijaju kupce, a jednom prilikom mi se taj čelavi čak požalio kak im slabo ide prodaja i servis zbog "nas" kvartovskih fušera koji im uzimamo mušterije.. neka da bog da propadnu, neki dan sam sa članom SF Freak bio tamo, opet radnja zatvorena a radno vrijeme još nije završilo, bar na vratima piše da rade do 19h, ako im je to ljetno radno vrijeme a zimsko je drugačije, trebali su to promjenit i jasno istaknut da se vidi, neznam išel bum ponedjeljak opet tam po dihtugne, naravno sa kamericom i još za svaki slučaj mobom u ruci pa da snimim debile :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju