Općenito > Servisi

Vaša iskustva sa servisima u Zg.

<< < (10/14) > >>

Corector:

--- Citat: Grale - 03 Listopad, 2014, 13:50:35 ---
--- Citat: Corector - 03 Listopad, 2014, 12:19:22 ---Problem je s ditechom kaj ima vec 11 god. A da bi napravio postenu generalku i sve izmjenio, treba ti 500€ ako ne i više recimo s pumpom koja je sama oko 220€. Ovako moraš moliti boga da ti nešto ne rikne nakon toliko godina.

Servis Horvat: čovjek filozofira i kada nije u pravu, iscrpi ti svu energiju filozofoiranjem da na kraju nemreš riječ izustiti niti imaš snage odpeljati motor od njega, tako da se samo pokupiš doma ili pozoveš nekoga da te odveze. Kasnije kada se oporaviš i dodješ po motor slijedi novi šok, naplati ti sve uredno što je u redu, ali pobogu ovo nije Njemačka da možeš pošteno istresti kesu. Zato najviše radi s ozbiljnim ljudima, i penzićima.

--- Kraj citata ---
Ma daj kojih 500 eura? Na 30000 zamjenis ležaje, semeringe, radilicu i karike i to je max 200 eura.
I nek je posel do 100. Kakva pumpa goriva na generalki, kaj se imaš molit bogu da bu riknulo? Pričaš gluposti, očito nikad nisi imal takav skuter ili ako si imal, vozil si ga očito mehoju koji popravlja kosilice na servis.
Generalka ko generalka košta ko i na svakom drugom skuteru.

--- Kraj citata ---

pa promjenis jos injektore kak to inače ide po psu, a to ti je onda ta cifra. Ti se jedan od onih koji bi rekli za auto da si napravio generalku, a zapravo si mu stavio karike, brtve i jos neke sitnice, i to zamjenske koji su nemjerljivo losiji od orginalnih dijelova  :jerk: nedugo zatim ce auto opet trositi ulje i tu dolazi kraj.

Grale:

--- Citat: Corector - 05 Listopad, 2014, 19:13:08 ---
--- Citat: Grale - 03 Listopad, 2014, 13:50:35 ---
--- Citat: Corector - 03 Listopad, 2014, 12:19:22 ---Problem je s ditechom kaj ima vec 11 god. A da bi napravio postenu generalku i sve izmjenio, treba ti 500€ ako ne i više recimo s pumpom koja je sama oko 220€. Ovako moraš moliti boga da ti nešto ne rikne nakon toliko godina.

Servis Horvat: čovjek filozofira i kada nije u pravu, iscrpi ti svu energiju filozofoiranjem da na kraju nemreš riječ izustiti niti imaš snage odpeljati motor od njega, tako da se samo pokupiš doma ili pozoveš nekoga da te odveze. Kasnije kada se oporaviš i dodješ po motor slijedi novi šok, naplati ti sve uredno što je u redu, ali pobogu ovo nije Njemačka da možeš pošteno istresti kesu. Zato najviše radi s ozbiljnim ljudima, i penzićima.

--- Kraj citata ---
Ma daj kojih 500 eura? Na 30000 zamjenis ležaje, semeringe, radilicu i karike i to je max 200 eura.
I nek je posel do 100. Kakva pumpa goriva na generalki, kaj se imaš molit bogu da bu riknulo? Pričaš gluposti, očito nikad nisi imal takav skuter ili ako si imal, vozil si ga očito mehoju koji popravlja kosilice na servis.
Generalka ko generalka košta ko i na svakom drugom skuteru.

--- Kraj citata ---

pa promjenis jos injektore kak to inače ide po psu, a to ti je onda ta cifra. Ti se jedan od onih koji bi rekli za auto da si napravio generalku, a zapravo si mu stavio karike, brtve i jos neke sitnice, i to zamjenske koji su nemjerljivo losiji od orginalnih dijelova  :jerk: nedugo zatim ce auto opet trositi ulje i tu dolazi kraj.

--- Kraj citata ---
Naravno u pravu si.
Onda i na karbu fino svakih 10 000 km zamjeniš auspuh, koji se poštopa i raspadne mu se katalizator, naravno uzmeš originalni, pošto ne uzimaš zamjenske koji su nemjerljivo lošiji od originala, pa prevališ tu cifru začas.
Također zamjeniš i karburator, jer je fušerski ga oprat i propuhat dizne :icon_thumright:

Neda mi se s tobom raspravljat više, očito si i ti postal član tetrapak tuning škole, pa ti je fora se svađat po forumu i dokazivat da si u pravu, a nikad videl nisi to o čemu pričaš :hello:

zvonkec92:
Markušić d.o.o.  Sesvete, Brestovečka 2.. tolko su dobri i ljubazni da cu im za koji dan pozvat inspekciju..

sve je pocelo od dana kad sam tam doso kupit karike za kit 80cc za kineza, pa su pocela pitanja sta ce meni karike ja to neznam strucno montirat, kak su se orginalne mogle poderat, pa di sam ja kupio taj kit kolko sam platio, ja reko ebay - jeftinije duplo nego kod vas. za par dana dodem po semeringe radilice koje mi nije htio prodat neg me odj#bo i poslo u lager komerc, aj dobro. opet kasnije dodem po dihtunge za blokove koje mi je jedva jedvice prodo, i sad zadnje dodem opet po dihtunge, sve super treba samo platit, izvadim ja karticu jer sam vec placao karticom i imaju onaj POS, na kaj mi fraer veli daj goni se i ti i tvoja kartica kod nas dolazis samo gluposti kupovat kupi si dihtunge di si i ostale stvari kupujes. neki dan doso u nadi da ce lik opet bit nadrkan pa da ga snimim kamericom, kad ono radnja zatvorena a jos je radno vrijeme, ajd bar sam to snimio. sljedeci put cu jos i njega pa onda ljepo im metnut kajlu..

anabellas:
Hahaha opet lazes ;)

Tomi_ZG:
Ne laže bio sam s njim,lik je cigo samo takav,valjda mu je krivo kaj svi kupuju preko ebaya a ne pune njemu kesu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju