Vratio 50cc masinu na skuter, skuter isao 50kmh sa nikakvim startom na oke prijenosu...prelagano se verglao pa sam posumnja na garnituru tj kompresiju, skinuo original (masina od aprilie rally) jedna karika je bila 1mm druga 3mm zazor, dobro je ikako palio...
Stavio sam kit sto sam imao dr evo (već voženi) karika jedna 0.15 druga 0.8mm...skuter na pravcu navuče 75 biće zbog kratkog prijenosa al start je smola, jedva kreće...i nekako mi se cini da bi to moralo ipak bolje ići, 50cc sa giannelli extrom ovim kvacilom i svime bi u startu toliko žestok bio da bi prednje kolo odlipio od poda tu i tamo malo al taman toliko da volan ne radi par metara...mislim da ovo ima dovoljno okretaja za pristojan start al jedva krene...yasuni r, mikuni 16, dr evo 70, kvacilo od piaggia, polutke Honda, vario org, pezo remen, ac getriba, org airbox bez lulice...zanimaju me samo misljenja sta pogledati iduće, mislio sam mu stavit centralni od lune, teske kugle i blokadu na vario da vidim na kojim okretajima će najbolje povući i koliko dobro jer vamo je nešto zbunjujuće...