Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
3alfa3:
--- Citat: zemo323 - 06 Srpanj, 2013, 09:44:40 ---aha.. znaci skinem klijesta, pocistim sve pa onda stisnem kocnicu da se klip izvuce i onda opet oprat..
postoji li opasnost da mi ona gumica na celjustima pocme pustat? nebih zelio ostat bez prednje kocnice u sred sezone
--- Kraj citata ---
Da, prvo samo skines plocice i dobro operes sve cetkicom za zube. Mozes koristit brake cleaner ili vodu sa sapunicom. Kad se sve sjaji, pogotovo klip, onda stisni kocnicu jednom/dvaput da MALO izadje klip i ponovo ga ocisti.
Onda malo otvori poklopac posudice ulja (moze i bez toga ako ti je komplicirano) pa rukama stisni par puta klip unutra i kocnicom potjeraj opet van. Naravno, pazis da ne pretjeras da ti ne ispadne klip.
Pin preko kojeg plocice klizu ispoliraj krpom i purolom ili necim slicnim da bude gladak.
Sve sastavi i ako ne valja, trebas reparaciju celjusti, ali u 99,9% slucajeva ako nije nista osteceno ce radit ko novo.
To se inace radi barem jednom godisnje bas zbog toga da nemas problem kojeg imas
Tomi_ZG:
Ak skineš poklopac posude ulja lagano stiskaj klip da ne izleti ulje van i zasere ti plastike ko meni kaj mi se jednom desilo.
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Srpanj, 2013, 10:19:39 ---Ak skineš poklopac posude ulja lagano stiskaj klip da ne izleti ulje van i zasere ti plastike ko meni kaj mi se jednom desilo.
--- Kraj citata ---
Zato pazis do kud se dize nivo tekucine ;D
Lumpri:
pozz motor mi je trokira na punom gasu bila riknula svječica denso nzn točno koja (slična kao ngk br9es) i kupim ja br9es i idem vidit smjesu na full gas bjela skroz na poal gasa također...jel svječici treba neko vrjeme da počnme mjenjati boju ili nešto nije uredu?sad sam malo očistio ovu denso i opet radi ok...ali brine me ta ngk što je staln obial svjetla (nisam vozio puno cca 2-3km)
zemo323:
mislim da ti treba malo vise vozanja da se oboji elektroda na svjecici
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju