Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Dino-X race:
--- Citat: zemo323 - 05 Srpanj, 2013, 11:19:22 ---
--- Citat: Dino-X race - 04 Srpanj, 2013, 21:09:16 ---pozz, koja je original dizna na sf2 2003. wrc (vijak smjese)? to je dizna jel tako? to se može mjenjat i jel izmjena tako da se stara samo izšarafi van a nova unutra? hoće curit gorivo van?
hvala!
--- Kraj citata ---
mislim da ti serijska ide 54.. za prominit diznu tribas skinut casicu karburatora i vidit ces di je dizna.. zamjenis je i opet sastavis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aha, hvala. a onaj šaraf za riktat smjesu je samo šaraf? to nije ni d od dizne? :laughing9:
zemo323:
sarafic je sarafic, a dizna je dizna :icon_thumright:
zemo323:
disk mi se u voznji grije.. ali ne od kocenja vec sam sebe grije. Jel se mogu celjusti malo raštelat i kako?
3alfa3:
--- Citat: zemo323 - 05 Srpanj, 2013, 18:16:14 ---disk mi se u voznji grije.. ali ne od kocenja vec sam sebe grije. Jel se mogu celjusti malo raštelat i kako?
--- Kraj citata ---
Treba pocistit sve. Pogotovo klip i pin po kojem klize plocice.
Idealno sa cetkicom za zube i sapunicom, ali i brake cleaner ce dosta pomoc.
Nakon svega, pin bi trebalo ispolirat ako nije gladak ko ogledalo
I nikako klip stiskat u kaliper prije nego se ocisti da ne povuce necistocu pod o ring.
Znaci, skinut klijesta, skinut plocice, dobro sve oprat pa onda izvuc malo klip van (stisnut kocnicu jednom/dvaput) i ponovo oprat i onda ga razradit da ne zapinje i tek tada sve sastavit
zemo323:
aha.. znaci skinem klijesta, pocistim sve pa onda stisnem kocnicu da se klip izvuce i onda opet oprat..
postoji li opasnost da mi ona gumica na celjustima pocme pustat? nebih zelio ostat bez prednje kocnice u sred sezone
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju