Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
Koja svječica za peugeot vivacity, 50ccm, 2001 godina?
Forumasi pitanje u vezi piaggio 50lc agregata 2005. Nemrem skinut donji ajmo nazvat kolut od mikroremena, te bi zamijenio semering radilice na strani variomata pa ako moze neka sifra ili nesto da to odem kupit. Hvala
Citat: skky - 02 Veljača, 2016, 17:12:50Koja svječica za peugeot vivacity, 50ccm, 2001 godina?Ngk BR7HS.Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Jel neko zna dimenzije ona dva mala šarafa što idu na posudu od ulja za kočnice. Konj prije mene sjebao glavu. Pa rekao da uzmem nove. ThxSent from my MI 3W using Tapatalk
Citat: Sandman - 02 Veljača, 2016, 09:29:05Jel neko zna dimenzije ona dva mala šarafa što idu na posudu od ulja za kočnice. Konj prije mene sjebao glavu. Pa rekao da uzmem nove. ThxSent from my MI 3W using TapatalkSta nitko nije kupovao ove sarafe?Sent from my MI 3W using Tapatalk
Pa problem je uzeti...da nije ne bi se radio grbav i tu pitao jel.Isto tako bio sam po željezarama i nemaju takav crni vijak. Pa eto ne trebaju mi dimenzije nego mjesto gdje se kupuje. Obzirom da si od pomoći... a danas sutra će i tebi trebati...Sent from my MI 3W using Tapatalk
Slažem nazad variomat, tek kupio skuter, jel fali šta ili jel nešto viška na ovoj slici? http://postimg.org/image/41pupkmgn/