Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (60/2650) > >>

3alfa3:

--- Citat: walkay - 18 Lipanj, 2013, 13:41:05 ---
--- Citat: Davoric - 18 Lipanj, 2013, 00:18:08 ---Pozdrav

Treba li skidat auspuh na Piaggio NRG MC pj, 2003, da bi se skinuo zadnji kotač?

DA ili NE

Hvala

--- Kraj citata ---
Auspuh uvijek mora ic dolje, bez toga ne mozes felgu skinit!
--- Kraj citata ---

Ne nuzno dolje, al da treba raspustit na grani i skinut nosac na bloku pa zakrenut malo spuh - treba  ;D

Reponja:
Ajmo bliceri i flešeri (sram vas bilo, ne takvi flešeri!);

Koje veličine je navoj dizne original karburatora na Kymco Agility City-u 50 2t?
Ak me ne flešate, morati ću dizati dupe, a taman sam našao savršenu pozu...  :drunken_smilie:

Swimmer1:
Je li na speedfight 3 odgovara auspuh kao na jetforce tj. pašu li svi auspusi sa morini horizontal mašina?

Efzmac:
imam pitanje jedno, aprilia sr50 2003 mi vuce do 30 super onda izgubi snagu i sporo dolazi do 50 i onda opet poteze ko lud??? zasto??

ST Runner:

--- Citat: Efzmac - 18 Lipanj, 2013, 22:25:07 ---imam pitanje jedno, aprilia sr50 2003 mi vuce do 30 super onda izgubi snagu i sporo dolazi do 50 i onda opet poteze ko lud??? zasto??

--- Kraj citata ---

po mojim iskustvima razloga za gubitak snage može biti puno.
ono što sam osobno vidio  je sličan problem koji sam imao na nrg power, samo što je snagu gubio između 40 i 60. razlog je bio što je vukao falš zrak.
drugi sličan problem sam imao na gileri runner, ali se pad snage javljao samo kada bi se dobro ugrijao. tu je problem bio remen koji je bio dosta star i potrošen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju