Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
zemo323:
--- Citat: Ceki21 - 17 Lipanj, 2013, 16:48:14 ---Pa moras sva 4 zategnuti
A kolka je kubikaza glave ? ;)
--- Kraj citata ---
ne znam koliko je kubikaza, glava od malossi sporta.. :dontknow:
stavljen je 1,55.. mozda je sad jos i manje jer sam stegao kako triba. Nasao sam na netu da je original od malossi sporta AC squish 2mm (to sam procita u radomirovu projektu). Vozit cu ovako dok ne moradnem opet otvarat masinu zbog radilice :)
Lumpri:
--- Citat: nino-brt - 17 Lipanj, 2013, 16:54:25 ---za sarafe na auspuhu imas loctitce za kupit bas za to i drziii ili sajbice rebraste imas svugdje toga i ne odsarafljuje se :hello:
--- Kraj citata ---
ahah dobra ideja...ovo za loctite nebi radija jer ako mi pukne po pola i ostane u cilindru ko če je izvadit van...ali ovo s rebrastim šajbicama između flanđe i šarafe stavit to bi moglo... ;)
a št ose tiče tvrdoče bili bilo pametno stavit veče tvrdoče?danas sam shvatio da sam tek malo zavidao jednu stranu a drugu više tj bilo je u koso stajalo sad sam izravnao pa ču vidjet oče bit ok
Davoric:
Pozdrav
Treba li skidat auspuh na Piaggio NRG MC pj, 2003, da bi se skinuo zadnji kotač?
DA ili NE
Hvala
gricko:
mozda ga j dosta popustit na cilindru i odvidat nosace,akokolo ne more i onda,skidaj
walkay:
--- Citat: Davoric - 18 Lipanj, 2013, 00:18:08 ---Pozdrav
Treba li skidat auspuh na Piaggio NRG MC pj, 2003, da bi se skinuo zadnji kotač?
DA ili NE
Hvala
--- Kraj citata ---
Auspuh uvijek mora ic dolje, bez toga ne mozes felgu skinit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju