Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (57/2650) > >>

nino-brt:
Tako je  :headbang:

ST Runner:
par brzopoteznih, sve se tiče gilere runner:

koji tip žaruljice je u instrument tabli i da li mogu uzeti ledice tog tipa i samo ih ubosti bez kemijanja?

može li se elektronska blokada stavljati na mašine starijih godišta, ispod 2000.? ovisi li el. blokada o vrsti struje na skutu?

kod skinutih kazaljki u instrument tabli, na što treba paziti dok ih vraćam natrag? da li ih jednostavno ubodem natrag u najniži položaj ili da ih malo odvrnem udesno pa pustim da ih opruga vrati u najniži položaj?

hvala!

dzeba:

--- Citat: ST Runner - 17 Lipanj, 2013, 09:32:38 ---par brzopoteznih, sve se tiče gilere runner:

koji tip žaruljice je u instrument tabli i da li mogu uzeti ledice tog tipa i samo ih ubosti bez kemijanja?

može li se elektronska blokada stavljati na mašine starijih godišta, ispod 2000.? ovisi li el. blokada o vrsti struje na skutu?

kod skinutih kazaljki u instrument tabli, na što treba paziti dok ih vraćam natrag? da li ih jednostavno ubodem natrag u najniži položaj ili da ih malo odvrnem udesno pa pustim da ih opruga vrati u najniži položaj?

hvala!

--- Kraj citata ---

zarulje nemozes zamjenut samo tako jer su ulemljene nemoj to dirati ;)

ovo za blokadu neznam :$

a kod skidanja kazaljki pazii meni se jedna slomila ali sam sve fino pokrpao i uvjek ce te zezat ta opruga ili nece dovoljno vracat ili nece dizat polako oko toga ;)

ST Runner:

--- Citat: dzeba - 17 Lipanj, 2013, 11:46:59 ---zarulje nemozes zamjenut samo tako jer su ulemljene nemoj to dirati ;)

ovo za blokadu neznam :$

a kod skidanja kazaljki pazii meni se jedna slomila ali sam sve fino pokrpao i uvjek ce te zezat ta opruga ili nece dovoljno vracat ili nece dizat polako oko toga ;)

--- Kraj citata ---

ma nisu ulemljene, mogu se najnormalnije izvaditi. nisam samo siguran jesu li t5 ili t10 model i koje točno vrijednosti napon/snaga trebam uzeti, na ovima mojima ništa ne piše.

ma kazaljke su već skinute, samo sad me zanima da li trebam paziti na napetost prilikom vraćanja natrag ili ih jednostavno ubodem ovako kako stoji.

Lumpri:
st runner

1 mogu se mjenjat al nzn ni ja koje ja san stavio od nekog starog auta i radi več godinu dvije bez problema...

2 nevidim razloga zašto nebi mogla,mislim da ne ovisi o vrsti struje

3 kod kazaljki pazi da ih ne polomiš i kada vračaš moraš ak ose dobro sječam nataknut je i onda malo ispod rezerve tj ispod ful praznog (recm oda se radi o gorivu) vratit na prazno i onda ju skroz pusti da bi se nategao taj mehanizam da bi je mogao spuštati nazad kad ugasiš motor...ja san bio napravi bez toga znači samo natakao na rezervu i kad se gidne neče da se vrati...ali možeš ugašenim motom tj rastavljenim celerom provati jel se vrača...

a sada i ja da postavim pitanje...

puca mi vida što se vida u cilindar što drži flanđu (radi se o nardu sa varenom flanđorm) vida puca od vibracija bio sam stavio vidu veče tvrdoče pa se ona odvidala...sad neznam dal da stavim opet veče tvrdoče i više stegnem i diht mase ili nečeg da se ne odvidaje...ustvari pitanje bi bilo vida od kojeg materijala je najbolja za moj slučaj zbog vibracija i svega što utječe na pucanje...gore na nosaču imam gumice radi manjih vibracija...to je tek zadnje vrjeme počelo pucat prije nije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju