Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (44/2650) > >>

Lumpri:

--- Citat: ApriliaMaster - 08 Lipanj, 2013, 16:53:58 ---Kevlar ili ne? Za aprilu sportcity
I koji akumulator je dobar a nije skup?

--- Kraj citata ---

mislim da bi ti kevlar sada u ljeto dobro došao a akumulator najbolje tvornički kupiti koliko sam upučen...pričekaj da ti potvrdi netko s više iskustva

Pitanje:

koja je procedura stavljanja gumenog nosača mašine na runnera 50 i jel se to  može?

AirBoX:

--- Citat: Reponja - 08 Lipanj, 2013, 16:52:06 ---A da kupiš set štelajućih rolina? Nije skup, a 10 puta praktičnije, i bez uništavanja rolina.
Nađeš odgovarajuću gramažu, te kupiš i tjeraj dalje...

--- Kraj citata ---

Kao što već rekoh... Nemam nigdje u blizini neki Scooter shop ili takvo što, osim što u Vukovaru ima trgovina sa batinama gdje mogu uzeti samo standardne rolice. Da je situacija drugačija, nebi se baš zahebavao, al' uvijek sam tu da napravim nešto praktično iz postoječeg :icon_thumright:

Sad sam ih skinio na cca 5 - 5.5g i koliko sam uspio proterat po dvorištu, čini se bolje (Pada kiša pa ne mogu kvalitetno testirat) Ne mogu reći točnu gramažu jer mi vaga važe 0.2g, a kad stavim rolicu dođe do 4, malo odstoji pa prebaci na 6, dakle to je to između 5 i 5.5g :)

kimi16:
moze neko da mi kaze koje rolnice,centralnu i oprugice da stavim na setup polini variomat i tt ,trenutno plavi centralni polinijev je li neko zna koliko je trvrd kad sam ga uporedio sa serijskim pretvrd je a kad stavim serijski centralni krene odma ali nece lijepo da nabije i ide slabije a ovome treba da nabije obrtaje i onda vuce prednji kraj i baca sa motora i da uz ovaj polini plavi kada dam ful gas treba mu 2-3 sekunde da krene ne znam sta mu je   :icon_scratch:   :help:

nodius:

--- Citat: kimi16 - 08 Lipanj, 2013, 19:37:07 ---moze neko da mi kaze koje rolnice,centralnu i oprugice da stavim na setup polini variomat i tt ,trenutno plavi centralni polinijev je li neko zna koliko je trvrd kad sam ga uporedio sa serijskim pretvrd je a kad stavim serijski centralni krene odma ali nece lijepo da nabije i ide slabije a ovome treba da nabije obrtaje i onda vuce prednji kraj i baca sa motora i da uz ovaj polini plavi kada dam ful gas treba mu 2-3 sekunde da krene ne znam sta mu je   :icon_scratch:   :help:

--- Kraj citata ---
seriski centralni, 6.7g rolice, bijeli federi kvacila iz malossi pakiranja

maXonja:
Imam sličan problem kao i kolega kimi
Imam Derbi GP1 Racing, dizna 68, bez limića na karburatoru, stavljena danas nova NGK svijećica, double red sponge filter zraka, Leo Vince auspuh (jedini onaj koji postoji za Racing verziju Derbia)

S obzirom da sam auspuh kupio polovan, nisam sa njim dobio rolice i federe kvačila
Trenutno su na skuteru serijski federi kvačila, serijski centralni i 4.7g rolice

Kad krećem treba mu 3-4 sekunde da se razvrti i onda potegne. U slučaju da krećem u pola brda skuter se uopće ne može razvrtiti i krećem se jako lagano, jedva, kao da idem sa kravicama. Recimo kada u zavoju pustim gas i onda ga nabijem pred izlazak iz zavoja opet mu treba 2-3 sekunde da nabije okretaje i povuče.

Imam doma paket ovih federa kvačila
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3290&category_id=23&option=com_virtuemart&Itemid=142

Crni - najmekši
Bijeli - srednji
Plavi - najtvrđi

Koje da stavim? Jel mi dobra gramaža rolica ili trebam druge? Dal bi trebao mijenjati centralni feder i ako da, koji da stavim?
Dajte mi barem neke smjernice da znam što kupiti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju