Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (43/2650) > >>

AirBoX:
Zanima me koja bi bila idealna težina rolica za baotian? Bez blokada.

Standardne su 8g, ja sam ih spustio na 6g, al' nisam 100% zadovoljan. Još uvijek ima problema kada se remen skroz izbaci na variomatu.

Sad računam ako bih skidao na 5g da se nebi desilo da su prelagane, ili možda nebi... Naime, naišao sam na jedan podatak tj. letimično prolazeći kroz jednu od tema sam vidio da je preporučeno 4,7g rolice.

Triba bi rezultate iz prve ruke sa rolicama od 5g ili manje :)

Rocky:
oko 5g stavi. ako nevalja stavljaj jos lakse ili teze.. nema tu nekog pravila sve ti ovisi o tvrdoci centralnog federa

AirBoX:
E sad, problem je što ja standardne rolice od 8 grama olakšavam brušenjem tj. ne kupujem lakše, nego ih takoreč' "pravim".

Pa računam na to da ako ih preveć olakšam da mi motor ide u iberturažu, a ne ide nikako. Zato pitam za neki provjereni podatak. Al' pokušat ću još sa 5g pa šta bude, ako ništa, kupujem opet std i brusim na 6g (Jedan od razloga brušenja je taj jer nemam nigdje u okolici za uzeti aftermarket lakše rolice) A i nije mi baš do trošenja para, ako mogu na drugi način poboljšati i standardne rolice :)

Reponja:
A da kupiš set štelajućih rolina? Nije skup, a 10 puta praktičnije, i bez uništavanja rolina.
Nađeš odgovarajuću gramažu, te kupiš i tjeraj dalje...

ApriliaMaster:
Kevlar ili ne? Za aprilu sportcity
I koji akumulator je dobar a nije skup?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju