Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (37/2650) > >>

jony b.:

--- Citat: vktr - 04 Lipanj, 2013, 21:50:24 ---
--- Citat: jony b. - 04 Lipanj, 2013, 21:23:15 ---....znači baca iskru i na alnasovanje i nogom.... al upalit hoće samo nogom kad je ovaj cdi bez limita gore, tako ni onaj CDI za Minarelli (AEROX) nema 6 nego 5 žica i opet se smeđa ne spaja pa sve radi kažu....  :dontknow:  ???

--- Kraj citata ---
može li bit da je slabija iskra s tim?

--- Kraj citata ---

....budem sutra pogledao iskru.... al gledam tu shemu i nikako mi nije jasno što nedostaje.... ta smeđa žica (br 4.) je istosmjerna struja koja dolazi sa kontakt bravice kad je u položaju ON i napaja prekidače štop svjetla, trubu, utičnicu, mjerač ulja za mješavinu (i oni svi rade na kontaktu) i cdi (orginalni) ovaj valjda ne treba napajanje kad radi bez te žice, ali zašto se samo na kurblu može upalit???? dal nogom jače okrenem magnet nego alnaserom pa možda baci jaču iskru zbog bržeg okretanja magneta (indukcija), a serijskom (orginalnom) pomogne pojačalo (napon na smeđoj žici)???? neka moja teorija razmišljanja....

dzeba:

--- Citat: walkay - 04 Lipanj, 2013, 22:50:40 ---
--- Citat: dzeba - 04 Lipanj, 2013, 21:44:58 ---zna li neko moto salon za piaggio/gileru dje mogu uzet centralni selen za stari runner 125/180 2t  da ga imaju na lageru a ne da cekam 15 dana :$

--- Kraj citata ---
Nadi kucu sa auto dijelovima i kupi selen motora za Golfa 4!  :icon_thumright: Ali prije nego sto kupis izmjeri svoj i taj kad ti daju, neki su to stavili na SP, ja sam to stavio na Skippera!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala ti ali prije da ce bit jeftiniji nosac za motor nego taj od golfa 4 a i neznam kolko je to sigurno :$
hvala ti svakako  :icon_thumright:

Peksy:

--- Citat: dzeba - 05 Lipanj, 2013, 10:10:04 ---
--- Citat: walkay - 04 Lipanj, 2013, 22:50:40 ---
--- Citat: dzeba - 04 Lipanj, 2013, 21:44:58 ---zna li neko moto salon za piaggio/gileru dje mogu uzet centralni selen za stari runner 125/180 2t  da ga imaju na lageru a ne da cekam 15 dana :$

--- Kraj citata ---
Nadi kucu sa auto dijelovima i kupi selen motora za Golfa 4!  :icon_thumright: Ali prije nego sto kupis izmjeri svoj i taj kad ti daju, neki su to stavili na SP, ja sam to stavio na Skippera!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala ti ali prije da ce bit jeftiniji nosac za motor nego taj od golfa 4 a i neznam kolko je to sigurno :$
hvala ti svakako  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nebudi siguran :) ovo je 30-40 kn i ovo je selen od viljuske od 4 a taj za motor koliko se sican je cca 200kn tu negdi :)

Josip-98:
Zelija bi prominit ulje u getribi na zipu 2t 2009god
kako se zna odredena kolicina koja tu ide jel mi netko moze objasnit proces itd...
Jel tria naginjat skuter itd

3alfa3:

--- Citat: Josip-98 - 05 Lipanj, 2013, 15:33:55 ---Zelija bi prominit ulje u getribi na zipu 2t 2009god
kako se zna odredena kolicina koja tu ide jel mi netko moze objasnit proces itd...
Jel tria naginjat skuter itd

--- Kraj citata ---

Jel imas mjernu sipku? Ako imas, tamo ima oznaka min i max pa kad stavis novo ulje, stavi da bude blizu max (nikako preko).
Ne traba naginjat skuter, ispust je rijesen tako da sve isuri, ali daj vremena, jer to ulje je gusto pa mu treba dosta da iscuri. Ako bas zelis, slobodno digni prednji kotac malo u zrak, al u principu - nema potrebe.

Jos nesto...
Obicno je bakrena ili aluminijska brtva na serafu gdje se ispusta, pa bi bilo pozeljno nabavit istu takvu i nju stavit umjesto stare. Nije obavezno, al je pozeljno. Tako ce sigurno dobro brtvit. I nemoj taj seraf pretezat - blok je legura aluminija i moze ti se desit da sjebes navoj ako ces silovat kod zatezanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju