Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
spaljenivk:
izgubio sam vijek ler gasa na dellorto 17.5 phva i jel se ima to di za kupit ili netko mozda karb. prodaje u dijelovima ??? :help:
ApriliaMaster:
--- Citat: ApriliaMaster - 18 Svibanj, 2013, 23:27:31 ---
Jel ovo do lagera ?
--- Kraj citata ---
Probao sam voziti skuter. Skuter pocne kociti i ugasi se, sta kazete?
Matija97:
--- Citat: spaljenivk - 19 Svibanj, 2013, 13:21:27 ---izgubio sam vijek ler gasa na dellorto 17.5 phva i jel se ima to di za kupit ili netko mozda karb. prodaje u dijelovima ??? :help:
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2330&category_id=12&keyword=vijak&option=com_virtuemart&Itemid=142
Neznam dali je tvoj identican tome i za tvoj karb al probaj kontaktirat nekoga sa shopa ak ti ne pase ovaj pa pitaj dal mogu nabavit taj koji tebi treba :icon_thumright: :hello:
zekozna:
--- Citat: ApriliaMaster - 19 Svibanj, 2013, 13:58:07 ---
--- Citat: ApriliaMaster - 18 Svibanj, 2013, 23:27:31 ---
Jel ovo do lagera ?
--- Kraj citata ---
Probao sam voziti skuter. Skuter pocne kociti i ugasi se, sta kazete?
--- Kraj citata ---
Probaj skinuti sami variomat sa klizačima i rolicama tako da ti poklopac rolica, bolcna, ventilvar i sve iza njega ostane na radilici.
Također skini i remen, stavi natrag dekl i onda probaj upaliti.
Tako ćemo znati dali je problem u prednjem ili stražnjem dijelu mašine pa ćemo dalje tražiti rješenje.
Lumpri:
imam problem...puca mi unutar topa ona cjevka oko koje se mota vuna uglavnom sad bi opet trebao napravit novu sa 2cm sa svake strane bez rupa i po sredini napravit male rupice ili fleksericom rezove što bi bilo bolje? i ako opet bude pucao od čega se može stavti prigušivač na narda da paše ili uz malapripasavanja? paše li od mhr replice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju