Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (5/2648) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: dj0000ro - 19 Svibanj, 2013, 10:56:10 ---Trebao bi sutra na tehnicki, ali kad mu stavim elektricnu blokadu skuter nece preko 30, da li mogu tako proci ili brzina mora biti oko 50 :help:

--- Kraj citata ---
Mora te pustit,mada će većina njih negodovat i filozofirat al nigdje u zakonu ne piše koja je minimalna brzina skutera,meni je išel 29 na valjcima i kad je lik krenul filozofirat reko sam mu čuj stari to je tak i tak nemaš me pravo rušit po zakonu,samo imaj stav i nedaj da te prcaju tam ak je sve ostalo po propisu

zekozna:

--- Citat: Lumpri - 19 Svibanj, 2013, 19:41:06 ---imam problem...puca mi unutar topa ona cjevka oko koje se mota vuna uglavnom sad bi opet trebao napravit novu sa 2cm sa svake strane bez rupa i po sredini napravit male rupice ili fleksericom rezove što bi bilo bolje? i ako opet bude pucao od čega se može stavti prigušivač na narda da paše ili uz malapripasavanja? paše li od mhr replice?

--- Kraj citata ---

Skini top i pošalji mi, napravim ti to da više nikada ne pukne i pošaljem natrag...
Rad plati tako što ćeš pomoći nekome kome će zatrebati a poštarinu plati kešom  :icon_thumright:

Materijal za cijev unutar topa imam ja, vune više nemam.

EDIT: Budući da sam se čuo na pm sa Lumpri-jem, evo, možda još kome pomogne odgovor koji sam njemu dao...

Nabavi filter zraka od kamiona i rasturi ga. Papir baciš a onaj perforirani lim iskoristiš za tu cijev. Srolaš lim u cijev i zapecaš na par mjesta da drži lim u obliku kruga. Cijev neka ti bude duža od topa za cca 3 cm. Nakon toga. od istog lima izrežeš 3 ili 4 trakice tako da možeš napraviti otprilike ovo na toj cijevi: http://postimg.org/image/ob9620u13/

Perforiranu cijev ostaviš dužu od topa i limića za držanje u centru zato da bi ju mogao uštekati u izlazni poklopac topa i u ulazni poklopac topa bez varenja, tako da uvijek možeš rastavljati top i mijenjati vunu a cijev će ti uvijek biti na mjestu i neće pucati jer neće biti varenja a neće imati kud jer je sve "na tijesno"

NRG Eggers DOO.:
Da li se nov TT mora sjec i skidat neke blokade sa njega tako sam cuo ?

zemo323:
Na TT-u imas blokadu na grani, na samom pocetku ima kao lijevak. Njega nekako izvadi  :icon_thumright:

NRG Eggers DOO.:
neki prijedlog kako da skinem ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju