Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
zemo323:
ako bi imao taj prsten znaci da bi mogao i na peugeota stavit mina kvacilo.
Jel taj prsten pricvrscen na kvacilo ili se moze odvojit? ako je odvojiv onda bi mozda dao da mi napravi takav prsten i stavio mina kvacilo i centralni
Infernus:
Ne, serijski minarelli kuplung ne ide na pežo nikak, jer minarelli ima uži centralni od peugeota.
Poanta je da aftermarket kvacila imaju prihvat za siroki centralni (onaj ko na piaggio, peugeot i gy6 mašinama), a da bi se koristila na minarelliju treba stavit prsten koji dobiš s njim (kad staviš prsten onda je rupa uža i unutra ide uži centralni kakvog ima mina).
Serijski mina kuplung ima po defaultu uži prihvat i unutra ne stane širi centralni, a na peugeot polutke ne možeš stavit minarelli centralni.
zemo323:
aha.. Hvala na objasnjenju :hello:
AbeDomeNuS:
Imam jedno pitanje momci :)
naime imam piaggio nrg 50 extreme lc '99 god i kad sam ga uzeo imao je auspuh spreman za u groblje pa sam uzeo iz garaze jedan sc46 koji je bio viska i montirao... naime sad sam nasao jednog urednog sc22 i mislim se njega stavit, zanima me samo dal ce biti kakve razlike kod rada motora/potrosnje/brzine(opce)? Mjenjao bih spuh jer imam osjecaj da mi ovaj sc46 gusi masinu.... sve serijala inace :)
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 2
Infernus:
bit ce malo bolje ali ako još nisi kupio, radije potraži sc08, on je još bolji :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju