Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Lumpri:
--- Citat: Lumpri - 28 Svibanj, 2013, 21:11:45 ---pitanje: paše li prigušivač od malossi mhr replike na narda?
hvala
--- Kraj citata ---
grale po garaži traži odgovor na ovo pitanje ako netko zna bili bi dobro...ili da netko izmjeri udaljen osti između one 3 rupe na kojima se drži top (najmanju moguču tj od ruba do ruba rupe) i od male rupe do velike rupe tj ispušne cjevi (također najmanja)
PITANJE 2
smije li na piaggio 50 2001g kompletno kvačilo zvono i osovina na kojem stoji ima lufta gore dolje dosta 2-3mm to je previše jel tako? (ima ležaj u deklu) i dali zbog toga može klapuckat u vožnji...koje ležaje treba promjeniti da se to popravi?
walkay:
--- Citat: Laufer - 29 Svibanj, 2013, 17:59:14 ---Weber 12. zašto mi se igla i čahura ne spuštaju skroz do dna? skuter čim ga upalim je na ful gasu. kad odšarafim poklopac čahure i gurnem čahuru i iglu dolje je ok dok ne dam gas a onda opet ostane gore.
opruga je ok
hvala
--- Kraj citata ---
Klipic moras pazljivo ugurati u svoje mjesto, sa strane rupe u karbu imas "ravnalo" sto drzi klipica da ostane na svom mjestu, ili si zavrnio ler saraf do kraja pa ti klipic ne moze do dna.
zekozna:
Da ti igla ne izađe iz kanala dizne? Meni se desilo kod jednog kemijanja da sam stavio prekratku iglu tj došla mi za krivi karb...
zemo323:
zna li netko jesu li ista kvacila na peugeotu i minarelliju? znam da na piaggio i peugeot idu ista kvacila.. ali gledam na webshopu navedeno minarelli piaggio peugeot ???
Grale:
Za piaggio i pežolu su ista, a minarelli i s.morini(npr.ditech) su različita od njih.
Zato jer piaggio ima širi centralni, pa ne stane u minarelli kuplung.
Većina aftermarket kvačila pašu na pia/mina zbog prstena koji dolazi s kuplungom, znači dok se prsten stavi,može se stavit minarelli feder, bez da pleše unutar kuplunga :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju