Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2616/2655) > >>

dario007:
2001 je zadnja godina sa kratkim sicom i starim rukohvatom, već 2002g ide redizajn maska, zmigavci i farovi, dugi sic i veliki spojler

vespaet2:
znaci od ovog nista, hvala
još mi samo recite koliko po vama vrijedi uredan serijski runner starije generacije, posto vidim dosta njih za 1300 1400e što je po meni previse za toliko star motor

Poggiali:

--- Citat: dario007 - 06 Rujan, 2024, 16:21:43 ---2001 je zadnja godina sa kratkim sicom i starim rukohvatom, ve%u0107 2002g ide redizajn maska, zmigavci i farovi, dugi sic i veliki spojler

--- Kraj citata ---
moja Poggiali replica je bila godina proizvodnje 2002, i nije imala facelift...

Vespa, ti da nadjes prve serije runnera koje nitko nije dirnuo i sve je serijski je ravno nuli, to ako nadjes nekog dedu da prodaje i da je prvi vlasnik, pa se vozio do ducana...

gledaj koji je uredan, pa odes u zivo to pogledati.. ilii uzmi neki drlog za malo para pa ga slazi od nule i znas sta imas..

vespaet2:
ma vazno mi je samo da ne kupim neki djecji projekt rastelovan kao sto je vespa bila, ulozio sam u vespu preko 250e i imo sam jos dosta toga zamjenit, ne bih da opet kupim nesto sto ce se odms morat rastavljat na proste faktore

Poggiali:
to ti je najbolje novo sa garancijom gledat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju