Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2615/2650) > >>

vespaet2:
a malaguti madison 125 2001, sa yamahinom mašinom
isto pitanje, održavanje, potrošnja, performanse, krajnja brzina

Poggiali:
Care, otvori oglasnik, sajt sa dijelovima, pa kad vidis da nemas obicni variomat za kupiti za te neke modele onda ces shvatiti da od te price nema nista..

Gledaj modele kojih je pun k.. po oglasnicima, a ne neke ekskluzive.. Ako stoji u cijeloj zemlji 5 komada u oglasu , zaboravi..

Gledaj piaggio masine koje nisu bas neke pretpotopne.. ali racunaj ako uzimas 2000. godiste da ces trebat dijelova..

ako ti se vec srafi uzmi zracno hladjenje, tipa piaggio liberty koja god kubikaza ti se svidja , ima dijelova, nisu nesto skupi, pa se uci na tome..

vespaet2:
jel malaguti f12 i aerox imaju iste masine

Poggiali:
da, ali postojao je malaguti f12 digital i taj je jedini imao nesto duzi krak radilice, di se montira variomat, mislim da nije pasao klasicni variomat za minarelli, al nek me ispravi tko bolje zna...

taj minarelli horizontal od 50cc je dolazio kao vodeno hladjenje i zracno hladjenje, najcesce se koristio , a ugradjivao se i u ranije modele aprilie sr

postojao je u verziji sa kratkim blokom, to je bilo na apriliji sonic

i postojao je minarelli 50 koji je imao vertikalnu masinu, takodjer dosta rijedja pojava kod nas, ugradjivao se u neke yamahe..

vespaet2:
naisao sam na runnera sp 50 stariji model, za pristojnu cijenu ali mi je nesto sumnjivo pa da utvrdim, tvrdi da je motor 2003 godiste, a ima rukohvat nazad kao spoiler, ako kontate sa ocu rec, a msm da se sa takvim rukohvatom proizvodio do 2000 al nisam siguran, jel covjek nesto muti ili sam ja u krivu?

mislim na rukohvat kao na ovoj slici https://imgur.com/L0xofo2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju