Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Danas prvi pokusaj paljenja am6 masine. Kit mvt 75. Upalio ali odmah anfifriz krenuo van iz glave i u cilindar i svuda. Sve gumice i sve novo. Kako je moguce da tako malo brtvi ner odma kad je upaljen bas se vidjelo kako izlazi izmedu glave i cilindra. Sve sam rastavio i pustio je i u cilindar i blokove Jeli moguce nekakva greska tvornicka ili samo treba nove brtve. Cudno mi je jako jer su nove brtve pa ako neko ima kakvu ideju. Hvala
--- Kraj citata ---
popigana glava ili izvitoperen cilindar, izmjeri ih pa ces znati, isto tako stanje dihtunga je upitno
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Sym jet euro x,dakle skuter upali pa se odma nakon 15sekunda ugasi i nemore ga ni bog upalit.
Iskre ima nova svicica
Klip i karike novo stavljene
Semerinzi su top
Karburator je nov
Sto more bit?
--- Kraj citata ---
Ciji klip i cije karike su stavljene isto tako ciji fergazer je stavljen i zasto.
Ko je to stelo sve?
ComeniuS:
Pozz.. pitanjw: gdje se stela smjesa zraka i goriva na Peugeotu Jetforce 50 s vodenim hladenjem?
Poggiali:
imas dva srafica sa strane, jedan stela ler gas, drugi je blize spoju sa filterom zraka i taj stela smjesu.. nisam siguran za jet force, ali pezo je nekad gurtner karbove isporucivao sa sraficem koji je blindiran i neda se srafiti, osim ako ga sam sa brusilicom ne modificiras..
ima neki poseban razlog zasto bi stelao smjesu?
stipe:
jel zna netko di mogu naci lijepe zene u mom gradu za jednu noc? :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju