Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2603/2650) > >>

ljubo46:

--- Citat: hicmi30 - 03 Lipanj, 2024, 18:22:31 ---Poz, kako se skuter ponasa kad je pretvrda centralna? Hvala

--- Kraj citata ---
Prevrtava
Trosi remen prebrzo
Manja krajnja brzina

hicmi30:
Mislim da mi je to mozda problem. Yamaha spy malosi sport 70, 17.5 karb, c10 spuh, hi speed, novi remen polini i centralna crvena malosi. Krajnja mi je nekih 70 al imam osjecaj kao da se dosta vrti a neide. I remen mi se na variomatu ne penje do kraja. Jeli mozda onda laksa centralna rjesenje.

Poggiali:
dobra je crvena ako imas linearne polutke, ako su original, probaj zuti... ali definitivno probaj stavit linearne polutke... dan i noc je razlika...

Kinez22:
Sym jet euro x,dakle skuter upali pa se odma nakon 15sekunda ugasi i nemore ga ni bog upalit.
Iskre ima nova svicica
Klip i karike novo stavljene
Semerinzi su top
Karburator je nov
Sto more bit?

hicmi30:
Danas prvi pokusaj paljenja am6 masine. Kit mvt 75. Upalio ali odmah anfifriz krenuo van iz glave i u cilindar i svuda. Sve gumice i sve novo. Kako je moguce da tako malo brtvi ner odma kad je upaljen bas se vidjelo kako izlazi izmedu glave i cilindra. Sve sam rastavio i pustio je i u cilindar i blokove Jeli moguce nekakva greska tvornicka ili samo treba nove brtve. Cudno mi je jako jer su nove brtve pa ako neko ima kakvu ideju. Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju