Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2533/2655) > >>

ljubo46:

--- Citat: Rex99 - 24 Prosinac, 2022, 16:38:17 ---Kitovao sam minareli ac masinu sa 50 cc na 70 neki najobičniji kit guseni cilindar nista specijalno idalje imam fabricki auspuh na njemu pa sam mislio da mjenjam razmisljao sam da stavim Leo Vince TT,sta mislite jel dobar to spuh za takav kit i ako imate neku preporuku za spuh recite mi slobodno

--- Kraj citata ---
Dobar je stavi

dell:

--- Citat: Dragster 50 - 21 Prosinac, 2022, 22:30:03 ---Ne znam koliko ti je potrebna. Ja sam nakon 2800km išao mijenjati sa normalnom Yasuni, i vidio da nema potrebe, jer su samo početak i kraj malo dobili boju.

--- Kraj citata ---
Znam da to dosta dugo traje ali sam izgubio vunu pa mi treba nova. Reci mi valja li ta normalna (fiberglass)?

Dragster 50:

--- Citat: dell - 24 Prosinac, 2022, 18:25:40 ---
--- Citat: Dragster 50 - 21 Prosinac, 2022, 22:30:03 ---Ne znam koliko ti je potrebna. Ja sam nakon 2800km išao mijenjati sa normalnom Yasuni, i vidio da nema potrebe, jer su samo početak i kraj malo dobili boju.

--- Kraj citata ---
Znam da to dosta dugo traje ali sam izgubio vunu pa mi treba nova. Reci mi valja li ta normalna (fiberglass)?

--- Kraj citata ---

https://www.scooter-attack.com/en/product/silencer-yasuni-wool-36981

mamca3:
Nasao sam doma morini polutku koju imam vec 10 godina.Kad sam ju rastavio vidio sam da mi fale pinovi,pa me zanima jel pase od serijske minarelli.

jony b.:
Pozdrav ekipa! Konačno uhvatio vremena za malo se poigrati sa sastavljanjem blokova!
A naptavih si i alat za semeringe postavljati, po uzoru na ekipu s foruma!

E sad kad stignem pomalo opet, jbg kad nemam vremena da to riješim u 2 dana....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju