Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
JogFromYamaha:
Nije problem da benzin ulje pojede nego je problem jer se mineralno ulje se slojevito odvoji od benzina pa vozis na ulju a onda na suho.
Kod mjesavina sa sintetikom tog problema nema.
Shell, Castrol, Fuchs to sve provjereno nakon 2 godine u kanistru pali motorka i radi bez problema.
robyakarider:
u 3 mj nis ne bude mjesavini ako je dobro skladistena
dell:
Zna itko di ima za kupit vunu za yasuni r ? Ovu keramicku https://www.google.com/search?q=ceramic+wool+yasuni+r+steel+inox+core&tbm=isch&ved=2ahUKEwj95tOp9or8AhU4nv0HHbb7CqYQ2-cCegQIABAC&oq=ceramic+wool+yasuni+r+steel+inox+core&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoECCEQCjoECB4QClDzBFj0GmDfG2gAcAB4AIABlAKIAfoVkgEGMC4xMi40mAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=ihijY_35FLi89u8PtversAo&bih=649&biw=360&client=ms-android-samsung-ss&prmd=ivmn#imgrc=K7-NZpj8DV0yeM
Dragster 50:
Ne znam koliko ti je potrebna. Ja sam nakon 2800km išao mijenjati sa normalnom Yasuni, i vidio da nema potrebe, jer su samo početak i kraj malo dobili boju.
Rex99:
Kitovao sam minareli ac masinu sa 50 cc na 70 neki najobičniji kit guseni cilindar nista specijalno idalje imam fabricki auspuh na njemu pa sam mislio da mjenjam razmisljao sam da stavim Leo Vince TT,sta mislite jel dobar to spuh za takav kit i ako imate neku preporuku za spuh recite mi slobodno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju