Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr 150 DD

<< < (18/75) > >>

Keky.sb:

--- Citat: igor.sb - 19 Ožujak, 2009, 03:08:46 ---pa dobar dan

bf team  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
kada ćeš i na regu staviti bf da budeš kao replica i ja?  :la:
ovako uopće nisi zanimljiv. đaba ti bijelih felgi.  :beah:

fatal1ty:
kolika su ta klješta na sr 150 ? su veća nego na 50-tki ? izgleda mi sve nekak malo i nevjerojatno nikakvo za 150-tku

[SB]Replica 180:

--- Citat: fatal1ty - 24 Ožujak, 2009, 15:51:08 ---kolika su ta klješta na sr 150 ? su veća nego na 50-tki ? izgleda mi sve nekak malo i nevjerojatno nikakvo za 150-tku

--- Kraj citata ---

veci su klipovi i plocice nego na celjustima od 50, ali pristojno obavljaju posao! jos kad im pomogne mrcina od zadnjeg diska, nemas problema nikada! :headbang:

seki_CPI:
bas dobar tjuning...
koliko te ispalo ovo sa naljkom...xaxaxaxax  :laughing6: :laughing3: :laughing9: :laughing7:

fatal1ty:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 24 Ožujak, 2009, 16:09:05 ---veci su klipovi i plocice nego na celjustima od 50, ali pristojno obavljaju posao! jos kad im pomogne mrcina od zadnjeg diska, nemas problema nikada! :headbang:

--- Kraj citata ---

A znaš šta je meni fascinantno,klješta zadnja na aeroxa imaju veće ploćice nego od SP-a,a klipići od sp-a ak su milimetar veći... a prednja klješta imaju manje pločice a za klipiće nisam siguran baš.Kak ti je kočio s oversizeom naprijed ? ja si planiram uzet barem 240mm naprijed

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju