Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr 150 DD

<< < (19/75) > >>

hac:
baš sam danas slagao nove pakne na svoje sr150 čeljusti i promjer klipića je 30 mm,pločice su dosta veće nego na sr50 .........ne znam kak su čeljusti na sr50 ali mislim da imaju 1 klipić dok su ove sr150 sa 2 klipića......ak je tak onda su 150 čeljusti duplo jaće

[SB]Replica 180:
@falac  :toothy9: : kod mene oversize nije radio , a niti kocio apsolutno nikako! kvaka je u tome sto ne pasu celjusti od 150 na taj disk, prvo ih treba preradit da sjednu na distancer, a onda treba kratiti plocice jer se predugacke i struzu!
i onda kad sam to sve "sredio" konstantno se dogadalo da priliko malo jaceg stiska kocnice ljevu pusku zabije u  pod, a desna ne ode isto toliko pa vuce scoot u lijevo  :toothy9: :toothy9: :toothy9:
te je naravno nemoguce napraviti da plocice "grizu" cjelom povrsinom!

i onda sam naravno taj disk prodao svom prijatelju lakiju, kod kojeg su simptomi vise manje identicni!  :toothy12: :toothy12:

@hac : sve navedeno je tocno, pravi si znalac !  :headbang:

[SB]Replica 180:
evo zahvaljujuci forumasu Hrvi, srkic se ponovio :

ako ima jos zainteresiranih za bocne, po ovom ce bit radena jos jedna(ili vise, jedna sigurno) tj. samo nosac! a preko maka s foruma mozete nabaviti nozice! pa nek se jave svi na PM ( nece bit nista previse love, samo za materijal!) :hello:

vpucko:
ooo,,, totalno erotski...

simpa nozica :)

OvErLoAd:

--- Citat: hac - 26 Ožujak, 2009, 18:50:38 ---.........ne znam kak su čeljusti na sr50 ali mislim da imaju 1 klipić dok su ove sr150 sa 2 klipića......ak je tak onda su 150 čeljusti duplo jaće

--- Kraj citata ---

Dvoklipne su i na 50-ki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju